2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هرچی نگاه میکنم دور و برم هیچکس دور و برم ۳تا نداره میترسم مسخرم کنن😭

بیارش بده ب من🥲🥲🥲

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

من همیشه سر بارداریا ناخواسته فقط کسایی که مشکل مالی دارن رو یکم شک میکنم که بچشونو نگه دارن یا نه. شما مشکل مالی نداری. نگران نباش بچه که بیاد از پسش بر میای. اگه کمکم داری که چه بهتر. پسر بزرگتم ماشالا بزرگه اذیتی نداره. نگهش دار. ایشالا دختر باشه😍

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

خووووووش به سععععاااادت برای منم دعا کن خدا منو مادر کنه😰زهرا هستم 

سقط؟مگه تو این بچه رو خاستی که تصمیم بر کشتنش میکنی؟

خودتم داری میگی نااااخاسته ....پس یعنی خدا خاسته ...دلت میاد هدیه خدارو پس بزنی؟

خدا زندگی تو رو میبینه حتما مصلحت  رو بیشتر از تو میدونه 

پس با جون و دل با توکل به بالا سری نگهش دار واصلا کاری نکن که پشیمون بشی 

سقط تو دنیا و اخرت تاوانش سنگینه

نه 

من ۱۶ ۱۷ سالم بود ابجی های دیگم هم یکی ۹سالش بود و اون یکی ۴ سال اینا بود ک مامانم ناخواسته باردار شد اینقدر گریه میکرد بابام ولی خداروشکر میکرد من توی بارداری مامانم مشکلی نداشتم ولی وقت زایمانش خیلی ناراحت بودم میگفتم ما دیگه بچه نمیخواستیم و من بزرگ شدم زشته و ... ولی الان همون خواهرم ۹ سالشه اینقدر همه دوسش دارن اینقدر باهم خوبیم حتی شوهرم هم خیلی دوسش داره و باهم خوبن 

حتما حکمتی داشته ان شاالله ک قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون🌸🌹

من بودم اصلا من اگه ۱۰۰ تام بچه داشته باشم بازم هدیه خدارو پس نمیزنم

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

نه گناه داره خوبه که فاصله سنی شون تا ۹ ماه دیگه که به دنیا بیاد کلی بچه هات بزرگ تر شدن هدیه خداست ردش نکن اصلا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
غیر از اینه؟🤗

نه😍😍😍

نگاه😍 دوتا خط بیبی چک پررنگ پررنگه! یعنی طفلکی چقدر پرقدرت دوست داره بیاد بدنیا😍 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸