2777
2789

دیروز شوهرم میخواست ساعت خونه بابام اینا رو درست کنه، مامانم با پرخاشگری جوابشو داد، بعد شوهرم به من گفت من آدم کینه ای هستم یه جا حال مامانتو میگیرم. همیشه هم میگه مامانت چرا غر میزنه به بابات، توام مثل مادرتی

حالا صبح بیدار شدیم به من میگه مادر من داماد داری میکنه مادر تو هم میکنه!!! 

منم گفتم آره ببین مادرت با این عروس و اون عروسش چطور رفتار میکنه 

میدونم مامانم بد جواب شوهرمو داده، ولی جلو شوهرم طرفداري مامانمو کردم، تو خودم دارم از دست مامانم حرص میخورم .

بین مامانم و شوهرم گیر افتادم

ولی از اونطرف هم شوهرم پرروإ، من 5سال عروس خانوادشون هستم، چون احترام به من نمیذاشتن من رابطمو قطع کردم. هرجا مسافرت و تفریح  میخواستن برن فقط با اون عروس میرن، هرکاری بخوان بکنن با اون مشورت میکنن، هر هفته شام دعوتشون میکنن.با اون پچ پچ میکردن و میخندیدن به من محل نمیذاشتن و....... 

وقتی باهاشون رابطه داشتم منو دعوت میکردن بهم عدس پلو، کتلت، ماکارونی و.... میدادن ولی شبایی که اون دعوت بود کباب یا مرغ و... بحثم غذا نیست چون من اصلا شکمو نیستم بحثم احترامه.

چندین بار بین من و شوهرم دعوا درست کردن و خودشون یه ساعت بعدش رفتن پارک شام بخورن، یا رفتن مشهد و..... همه تو شهر میدونن که اینا چقد به من بی احترامی کردن. 

کلا اینم از سیزده به در که می‌خواستیم بریم و شوهرم گند زد به حالم، رفتار خانواده خودشو نمیبینه ولی یه بار مامان من باهاش بد حرف زد هی داره اعصابمو بهم میریزه ،کاش میمردم از دست همشون راحت میشدم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی تحت هر شرایطی طرفداری مامانتو میکنی( حتی اگر اشتباه کرده باشه) مشخصه که شوهرت هم تحت هر شرایطی طرفداری مامانش میکنه( حتی اگر اشتباه کرده باشه).

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
منم باید کینه ای میشدم اینهمه سال، شوهرمو تو خونه بابام راه نمی‌دادم، مثل خانواده خودش تا بفهمه کین ...

مامانتو ولش شوهرتو بچسب وقتی مامانت بی فکره ینی اگ طلاقم بگیری بعدش خودش بیچارت میکنه زجرت میده .من جات باشم ب شوهرم محبت میکنم بهتر بامامانت لجه.شوهرمن خوبه ک بامامانم همدست بودن علیه من .از قصد داماد بی پول انتخاب میکنه بعد یواشکی واسش هی پول میریخت قربونش میرفت اونم بامن چپ شد شوهرم 

مامان منم همینطوره الان تو تاپیک یکی دیگه داشتم میگفتم

حالامن شوهرم خوبه احتراممو داره پیش خانوادش منو همیشه سربلند میکنه

ولی مامان منم تیکه بارونش میکنه

الا همه پسراش رفتم مسافرت منو شوهرم دیدیم تنهاست بخاطرش اومدیم موندیم اینجا هیچ جا نرفتیم حتی امروز حتی حق نداریم پیش هم بخابیم

می‌خواستیم بریم سفر کنسل کردیم

براش عیدی بهترین پارچه مغازه و گرونترینش رو خریدم چون نیاز داشت

میگم مامان قشنگه میگه بدک نیست

یه تشکر نکرد من به جهنم از شوهرمم تشکر نکرد گرفت انداخت اونور

لیوان از دست شوهرم افتاد رو پام گریه کردم اومد سرمو بوسی معذرت خواهی کرد مامانم کلی فحشش داد که بی حیایی

اول اینکه نبایدبه ساعت خونش کاری داشت ومامانت هم یکم باید به قول همسرت دومادداری بلدباشه متاسفانه سیاست ندارن بعضی ازمادرا....بلاخره همسرت مهمان خونه ی مامانت بود باید مامانت یکم مراعات میکرد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم وقتی تحت هر شرایطی طرفداری مامانتو میکنی( حتی اگر اشتباه کرده باشه) مشخصه که شوهرت هم تحت هر ش ...

نه عزیزم

اتفاقا من از شوهرم یاد گرفتم که اینجور باشم.اون از اول اینجور بود. 

اوایل مثلا حق رو میدادم به شوهرم بعد میدیدم دور برداشته هی پشت سر مامانم و خانوادم حرف میزنه. 

منم برا اینکه دور برنداره دیگه، جدیدا میگم حق نداری چیزی به خانوادم بگی. 

وگرنه که من از یه هفته بعد از عقدم با چشم گریون از خونه پدرشوهرم بیرون اومدم بخاطر طرز رفتارشون با یه تازه عروس