2777
2789
عنوان

شانه بالا بردن کودک تیک عصبیه؟

2285 بازدید | 16 پست

سلام 

دخترم ۱۴ماه و نیمس

یه مدت شونه سمت چپ و غیر ارادی میبره بالا میچسبونه به صورت و گوشش متخصص اطفال بردم گفت مسئله ایی نیس ولی چون دید میترسم گفت میخوای مشاوره مغز و اعصابم ببر روز اخر سال ساعت اخر رفتم فوق تخصص مغز فیلمش و نداشتم چون خیلی یهویی سریعه گفت مسیله ایی نیست ام من نگرانم

چون خیلی یهویی چند بار در روز فقط شونه ی راستش میبره میچسبونن به صورتش اصلا غیر ارادیه مثل کردن نیست

کسی همچین تجربه ایی داشته

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکشون چجوریه

ببین الان پسرم سیزده سالشه ،کلاس اول که بود گوشه تمام لباساشو با انگشت میگرفت میچرخوند  الان هم موهاشو میگیره .

بچه خواهر شوهرم یه شو نشو میندازه بالا 

هر دوتاشونم زمانهای که استرس دارن مخصوصا زمان امتحان بیشتر این حرکتها رو انجام میدن .

کوچولوتون رو پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان ببرین تا از نوار بگیرن ،مطمعن بشین که خدای نکرده تشنج نباشه 

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
ببین الان پسرم سیزده سالشه ،کلاس اول که بود گوشه تمام لباساشو با انگشت میگرفت میچرخوند  الان هم ...

ممنونم حالا فردا اگه باشن حتما میبرم چون روز اخر کاری پارسال بود و ماهم نوبت اخر دکتر گفت مسئله ایی نیس اما نگرانی بعد عید بیا

سلام عزیزم

به نظرم با یه روانشناس کودک خوب مشورت کن

من تعریف دکتر مهسا ساداتی را خیلی شنیدم

اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید شماره تماس و باز خوردهای والدین رو ببنید و بعد تصمیم بگیرید

عزیزم دیدم برای تایپیکم پیام گذاشتی . گفتم جواب بدم.

راستش پسر من یک ماه یا بیشتر درگیر بود به شدت تیک میزد. گردنش رو میچسبوند به شونه. جوری که خجالت میکشیدم از بقیه که میدین این حرکتو دکتر حضوری بردم. گفت طبیعیه همه دارن. بعد توی اسنپ دکترمک از چندتا دکتر پرسیدمو عکس فرستادم. جوابها هر کدوم یه مدل بود ولی همه میگفتن توجه نگفت به رفتارش اصلا محل نذار. الان چند وقته اصلا انگار کلا ایدش رفت.هیچ تیکی نداره.دیگه دکتر نبرش یکی دوماه صبر کن اصلا محل نده موقع این حرکت. خودش فراموش میشه. دکتر میگفت ممکنه استرس جدایی مادرم داشته باشه. مثلا گذاشته باشیش پیش کسی. یا رفته باشی از پیشش ترسیده باشه. یا بیدار شده ندیدتون . این چیزا. ولی خوب میشه. الان دو سه روز پیش توی عید دیدنی دیدم دختر دور فامیلمون که 14 ماهه اس اونم داره تیک میزنه شونه رو چند بار میزد به سر و گردن.اینا واسه همه هست