2789
عنوان

ویزیت پزشک متخصص ۲۰۰ تومن شده؟؟

245 بازدید | 15 پست

منشی دکتر زنگ زد وقتم رو یادآوری کنه، گفت ۲۰۰ هزار تومن نقد همراهتون باشه.

من تا همین قبل از عید نزدیک به ۱۰، ۱۲ تا دکتر مختلف رفتم به خاطر مریضیم، و ویزیت همه فوق تخصص ها ۱۰۰ الی ۱۱۰ هزار تومن بود (تهران)

دلیل مبلغ  ۲۰۰ هزار تومن چی میتونه باشه؟؟؟ کسی خبر داره؟؟ نکنه  تعرفه سال جدیده؟؟  😰

بعدم این چه کار چیپ و زشتیه که جدیدا یه سری* از پزشکا می گن نقد حساب کنین و نمیذارن کارت بکشیم؟؟ والا همه ما داریم مالیات میدیم دیگه. خون پزشکا از ما رنگین تره که برا فرار مالیاتی مریض بدبخت رو بفرستن بره از عابر پول بگیره؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فرار مالیاتی پزشکارو حتماااا گزارش بدید

بخاطر خودشون مردمو میفرستن دم عابربانک یا باید با گوشی واسه دکتر پول کارت به کارت کنیم 😒

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

اره امکانش هست دویست تومن بشه ویزیت  ولی من باشم میگم میرن ازتون شکایت میکنم که کارتخون ندارین ...

من انقد بی زبونم 😐 از طرفی هم به این دکتر نیاز دارم الان

اره دیگه بلید اطلاع بدید یادم نیس یه چه شماره ای چه خبره ۲۰۰ تومن من بیشتر کلینیک میرم که بیمه ام ...

خیلی دارم فکر می کنم این کارو بکنم. بعد هی عذاب وجدان میگیرم که نکنه دردسر شه براشون. ولی خوب  تا این کارو نکنیم به این روش ادامه میدن...

نه همون ۱۰۰هست  مگه اینکه لوازم جانبی بخاد براتون استقاده کنه

والا متخصص گوارشه. اولین بارم هست دارم میرم پیشش. برا ویزیت اولیه  لوازم جانبی نمیخواد قطعا 😒

وقتی تورم اینقدره خب باید دستمزد پزشک هم بره بالا ،اونا هم توی همین حامعه زندگی‌میکنن

درست میگیا ولی دو برابر شدن ویزیت خیلی زیاده. برا کسی که بیماره و مدام از این دکتر به اون دکتر میره یهو خیلیه