سلام یه خواهرشوهر دارم هشت ماهه قهر کرده با دختر ۱۵سالش اومده خونه مادرشوهرم یه پسر هشت سالهذهم داره ک اونم پیش باباش مونده ،شهرهای ما از هم جداست ،خونه خواهرشوهرم با خونه مادرشوهرم دوساعت فاصله داره ،ازون وقتی ک خواهرشوهرم اومده همیشه سر اون با شوهرم دعوا داشتم ،همه وقتشو برا خواهرش میذاشت و فقط با اون بود ،همش تحمل کردم گفتم اشکالی نداره ،الان مدارس حضوری شده خواهرشوهرم رفته شهرشون خونه اجاره کرده ،پدرشوهرمم قراره باهاشون بره بمونه تا خرداد تا که درساشون تموم بشه ،الان شوهرم میگه سه ماه شبا بریم پیش مامانم بخوابیم تا تنها نمونه ،منم نمیتومم ،هرچی میگم قبول نمیکنه ،میگه یا ما بریم یا اون بیاد ،میخوام فردا همه چیو ب خواهرشوهرم بگم بلکه پاشو از زندگی ما بکشه بیرون ،نظر شما چیه ؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب اختیار خودتو داری نرو از پس شوهرت بر نمیای بین خودتون دوتاست چیکار تصمیمات خواهر شوهرت داری؟ خ ...
آخه من بهش نگم اگه منم نرم خونه مادرشوهرم اون میاد ،بدبختی اینجاست ک من بچه کوچیک دارم و بعد اینکه اون میخوابه من کار می کنم یا به خودم میرسم ،اینارو میخوام بهش بگم