2777
2789
عنوان

اگه یه مرد بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 39 پست
دوست همسرتونه یا فامیله؟

هیچکدوم. ارتباط کاری دارم باهاش

بعد این حرف‌ها رو در لفافه میگه، نه مستقیم! از این زورم میگیره که نمیتونم مستقیما متهمش کنم. واسه همین دنبال جواب درخورم

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی به موقعیت اجتماعی داره؟؟همیشه افرادی هستن که پولدارتر و بهتر از شوهرامون باشن دلیل نمی‌شه به ...

مارمولک این حرف‌ها رو در لفافه میگه، نه مستقیم! از این زورم میگیره که نمیتونم مستقیما متهمش کنم. واسه همین دنبال جواب درخورم

راه حل خوبی نیس 

پس راه حل چیه؟ وسط حرفش پاشم برم؟! بعد میگه فلانی به من بی احترامی کرد! بقیه که نمیدونن چجوری حرف زده

واسه همین دلم میخواد یه جوابی بدم که بفهمه و ساکت شه

شما هم بگو از ظاهر آدمها نباید قضاوت کرد شاید خصوصیاتی عالی داشته باشن که با ظاهر سنجیده نشه .مثل ادب ،شعور ،اخلاق ،خانواده، ناموس دوستی ،غیرت به جا ‌‌‌‌‌و خیلی خصوصیات دیگه که خیلیا ندارن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شما هم بگو از ظاهر آدمها نباید قضاوت کرد شاید خصوصیاتی عالی داشته باشن که با ظاهر سنجیده نشه .مثل اد ...

از بین جوابا این خوب بود فقط. مرسی

انقدر بقیه بی‌ادبانه جواب داده بودن:\

از بین جوابا این خوب بود فقط. مرسی انقدر بقیه بی‌ادبانه جواب داده بودن:\

قربونت .با ادبانه ولی کوبنده بهترین جوابه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.