2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نظر بدین

96 بازدید | 11 پست

سلام من باردارم  و از اول بارداری مامانم از شهرستان اومد پیشم و بابامم گه گاهی میاد و میره مامانم بخاطر دوری ازم و نگرانی نتونست تنهام بزاره من تک دخترم و این اولین نوه است 

خواستم بدونم آیا مامانم نباید پیشم بمونه آخه جاری هام یا بعضیا میگن مامانتو اسیر کردی درصورتی ک مامانم کنار من خوشحاله و ذوق داره...ممنون میشم نظربدین

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش دوس داره که طوری نیس..خیلیم خوبه😊

بله خدارشکر روحیه ام خیلی خوبه و از طرفی مراقبمه فقط بدم از حرف و حدیث های بی مورد میاد چون خودمون تو زندگی کسی دخالت نمیکنیم اصلا

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
عزیز دلم اشک شوق اومد تو چشام نه خیلی هم خوبه خوشحاله مامانت فقط نزار خونواده همسرت بش بی احترامی کن ...

نه اصلا بی احترامی نمیکنن فقط به خودم میگن مامانتو از بابا جدا کردی به شوخی یا مثلا میگن قدیمیا ۱۰ تا بچه اوردن تو چقد سوسولی و از این حرفا...

وای عزیزم مبارکه نه بزار بمونه اگه راضیع بد نیس یک همدم و مونس کنار خودت داشته باشی.😘

قربونت برم ممنون از مهربونیت

نه اصلا بی احترامی نمیکنن فقط به خودم میگن مامانتو از بابا جدا کردی به شوخی یا مثلا میگن قدیمیا ۱۰ ت ...

گوش نده اینم یه جور دخالته به هیچکی مربوط نیست که مادری اومده از دخترش مراقبت کنه .بابا نوه اوله اونم از تک دخترش میدونی چه قد عزیزه براش بعضیا دخترو میبرن خونه خودشون مراقبت میکنن میتونستی تو بری پیشش.

گوش نده اینم یه جور دخالته به هیچکی مربوط نیست که مادری اومده از دخترش مراقبت کنه .بابا نوه اوله اون ...

نه من چون کیست دارم نباید مسافرت و راه دور برم دکترمم تهران باید بمونم تهران

راستش بدي يا خوبي اين موضوع رو خودتون بايد تشخيص بدين.

و در واقع صلاح بدونيد..

اما معايبي كه من از خارج محور حانواده شما ميبينم و منطقي هست

و طيق تجربه به دست اوردم و داشتم مورد اينچينين

كه بچشون ٥ سالست هنوز مادرخانم باهاشون زندگي ميكنه رسما متاسفانه.

١-

شما وابسته مادرت ميشي و اين ادامه دار ميشه و عواقب خوبي نداره

٢-

همسرت از وظايفش شايد كوتاع بياد چون مادر شما هست

٣-

دوري مادرتون ازپدرتون درسته ديگه جوان نيستن اما خب بلاخره زندگي هست كه بايد چندين ماع يا شاسد سال تعطيل بشه.

٤-

بلاخده شما اقدام كردين بع بارداري و مادري خداوند خوشد تواناييش رو ب شما ميده.بايد مسئوليت لا خودتون باشه دو موارد لزوم كمك بكيريد.

در پايان اميدوارم بع خير و خوشي فارغ بشيد

💕