2777
2789

تا خر خره نخوردن

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

نمیدونم عزیزم برو دکتر حتما 💚

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خر خره نخوردن

😂😂😂

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

شاید معدت سردی کرده، یکم خاکشیر بریز تو آب بمونه بعد بجوشونش بخور با آبش موقعی که سرد میشه، منم چند هفته پیش هرچی میخوردم احساس خفگی میکردم زود سیر میشدم، انگار اسید معدم میزد بالا وقتی یکی دو قاشق غذا میخوردم، مامانم خاکشیر برام دم کرد ریخت تو لیوان یکی دو روز یا س روز خوردم خوب شدم، هرروز ی لیوان دم کن بخور 

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

خاک شیر مگه میشه دم کرد؟

ی قاشق بریز تو ی قابلمه کوچیک با یک و نیم لیوان آب بزار بجوشه سرد که شد بخور، البته اگه برای بارداری ضرر نداره خاکشیر 

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...