2777
2789

سلام

عزیزان ، من برای اولین برخورد با یه سری فامیلا پر استرسم

و اینکه نمیدونم تو دانشگاه بازخوردا چیه

پر ترسم

میشه لطفا خاطره ای ، حرفی نکته ای دارید بگید ، یه کم استرسم کم بشه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای چادری بشی؟

حالم باهاش خیلی خوبه ، حس میکنم یه انسانم نه یه زن 

تجربه جدیدی هست برام

خیلی تصمیم سختی بود ، خیلی

حالم باهاش خیلی خوبه ، حس میکنم یه انسانم نه یه زن  تجربه جدیدی هست برام خیلی تصمیم سختی بود ...

دقیقا

ارامش عجیبی داره

دیگه خیلی از دغدغه ها رو نداری وقتی میپوشیش

انگار از خیلی غوغاهای جهان دور میشی و یه قدم به خدا نزدیک تر میشی

الهم عجل لولیک الفرج💚
من اینجوری بودم😅 کاملااا عادی رفتار کن باهاشون زیاد مانور نده روی این تغییر، خودت نیازی به کنار ا ...

خانوادتون غیر مذهبین؟

آخه ادمای بی پروایی هستن ، خیلیم ضد دین هستن

خیلی اذیت شدم سر مسائل دیگه مثل مشروب نخوردن

نمیدونم چیکار قراره بکنن

و اینکه عزیزدلم ، تو مترو و تو شهر اذیتت نمیکنن؟

عادی برخورد کن این یه پوششه همینطور که اونایی که حجاب رو دوست ندارن میگن ما حق انتخاب داریم ما چادری ها هم حق انتخاب پوشش مون رو داریم پس نباید بابت ش معذب باشی یا استرس بکشی

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
دقیقا ارامش عجیبی داره دیگه خیلی از دغدغه ها رو نداری وقتی میپوشیش انگار از خیلی غوغاهای جهان دور ...

چقدر قشنگ گفتید دقیقا همینه

رفتم راهیان و ته عالم رو دیدم

من دلمو جا گذاشتم انگار ، انگار این دنیا همه چیش پوچه

عادی برخورد کن این یه پوششه همینطور که اونایی که حجاب رو دوست ندارن میگن ما حق انتخاب داریم ما چادری ...

ممنون عسل بانو ، دقیقا درسته

خانوادتون غیر مذهبین؟ آخه ادمای بی چروایی هستن ، خیلیم ضد دین هستن خیلی اذیت شدم سر مسائل دیگه مثل ...

خانوادم به خدا و اسلام اعتقاد دارن ولی مذهبی نیستن

جمعا ۵ نفر چادری نداریم

کنار نیومدن که من به این موضوع اهمیت نمیدم مهم حال خوب خودمه و اینکه میدونم‌راهی که میرم درسته

تیکه هم نشنیدم تو فضای جامعه

ولی اگرهم کسی چیزی بگه از کوته فکری و بی فرهنگیشه و حرف اینجور آدما واست مهم نباشه❤🥰

الهم عجل لولیک الفرج💚
ممنون عسل بانو ، دقیقا درسته

امیدوارم حضرت زهرا تو راه سختی که در پیش داری کمکت کنه♥️♥️

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178