2777
2789
عنوان

خانوما خوشگلا همگیتون بیاین

288 بازدید | 37 پست

عاقا سلام دوستان یه سوال 

من یه مجلس عروسی اونم تو باغ تالار دعوت شدم یهویی

و از دوستامه 

میگم اشکال داره یه تیپ اسپرت بزنم؟ 

ینی تاپ سفید و شلوار لی آبی روشن و کفش کتونی سفید چطوره؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

کفش اسپرت نپوش 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭

نه خیلی خوبه فامیل درجه یک نیستی که مجلسی بپوشی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتونی برای عروسی! با این تیپ مرزهای اسپرت بودن رو جابجا میکنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کفش اسپرت نپوش 

ازین کفشای کتونی ک روش 3 بند میخوره نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چون میگه باغه فک کنم یکم غیر رسمیه این تیپ...نمیدونم البته خودت ببین تیپ خانواده شون چجوره...من بودم لباس مجلسی ساده یا نهایت کت تک میپوشیدم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
خوبه اما سردنیس با تاب؟

چرا خیلییی

کتونی برای عروسی! با این تیپ مرزهای اسپرت بودن رو جابجا میکنید

😑ممنون

خوبه  منم معمولا تاپ و شلوار یا نیم تنه و شلوار میپوشم  حس یپرهن و اینارا ندارم

آره منم خوشم نمیاد آخه غریبه هستن منم روم باز نیس باهاشون ک مجلسی بپوشم