2777
2789
زیاد نمیخورم این‌ چیزارو   ممکنه‌ بخاطر سفید آب باشه؟  سنمم اخه کمه ۱۷ سالمه  &n ...

نمی دونم شاید 

احتمالا پوست رو نازک میکنه 

و پوست نازک زودتر اسیب میبینه

همسرم نداشت یهو سن شما بود صورت وبدنش خال های قهوه ای زد به گفته خودش

البته اون پوستش سفیده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اها بعد میگن که گرمیجات برای کبد بده و باعث جوش زیر پوستی میشه عرق کاسنی خوبه؟

بستگی ب طبع بدنت داره جوش زدن ولی هر چی روغنی و سرده برای کبد مضرره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ضد آفتابش خوبه رنگی هم‌ نیست اگه بهتر سراغ داری معرفی کن بخرم  رنگی هم‌ باشه اخه خیلیی خ ...

من خودم لدورا میزنم ضد آفتاب 

میگی جوش داری شاید جای جوشته که باعث لک شده تو صورتت ؟ 

بهتر نیست جوش هاتو هم کنترل کنی 

من خودم لدورا میزنم ضد آفتاب  میگی جوش داری شاید جای جوشته که باعث لک شده تو صورتت ؟  به ...

جوش ریز دارم‌ بیشتر  زیرپوستی  واقعا؟ ممکنه یعنی  همین سفید آب میزنم جوشامو بهتر میکنه  روغن هسته انار هم‌میزنم 

ولی زیر پوستی به این راحتیا نمیره 

ماسک پیلاف و اسکراب بزن با یه ضد لک خاویار هم از دست جوشات خلاص میشی هم از دست لکه ی صورتت 

پیلاف لدورا میزدم  گرون شده 

اسکراب چی خوبه؟ قیمتش مناسب باشه 

مرسی