بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚 لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕
یه مادر شوهردارم عفریته جاری هاهم رابطه نداره به این مادر شوهرمم رابطه ندارم خیلی بیشعور من که سرکارشوانداختم به خدا وامام رضا بخاطر کاراش 🥺فقط تنها شانسی که اوردم خونه خواهرشوهرندارم
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
مادر شوهر و خواهرای شوهرم خوبن ازشون راضیم ۵ تا خواهرن . اما ی دونه جاری دارم کلا اما خیلی بدجنس و بد ذاته ب شدت حسوده و خاله زنک. دوسش ندارم و باهاش صمیمی نیستم