2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📚

108 بازدید | 6 پست

ژانر: تخیلی، فانتزی، ترسناک😁🤩 

خب خب اول خودم😌👇🏻 

همه کتاب‌های رابرت لارنس استاین یا همون ار. ال. استاین😍 عالی عالییییی، همه کتابای دارن شان 😍😍😍، کیرا هادسون، تیمارستان متروک، خنجر و صلیب، خانه سایه‌ها، جواهرات گرانبها، هری پاتر، خانه‌ای روی گورها، پنجگانه افسانه. 

لطفا شما هم معرفی کنید 😍😘 اگه ژانر دیگه‌ای خواستید بگید تا قیه کاربرا بگن بهتون😗 

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کتاب جنایی شروع کردم از پی دی جیمز -خیال کشتن   ولی اگر ترسناک میخای مغازه خودکشی رو ح ...

ممنون، مغازه خوکشیو خوندم زیاد جالب نبود 

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
من دنبال رمانی هستم که داستان زندگی باشه و سالها رو روایت کنه شما میشناسید؟  

فکر کنم دزیره خوب باشه

من کتابی رو میخام که داستانش با کلی حال خوب و انرژی مثبت تموم بشه 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...