2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 70 پست
درازکشیدم ولی حالم بده واینکه تند تند گشنم میشه فقط

به احتمال بچت پسرع چون دختر اشتها و کم می‌کنه 

سر سینه هاتو نگاه کن ببین قهوه ای تیره شدع؟که پسر اگه مایل به قرمزه دختر و اگه خوشگل شده پوستت پسر 

کدر شده دختر😁😂اینم سونوگرافی 

فقط بخور بخواب به چیزی هم فک نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال بچت پسرع چون دختر اشتها و کم می‌کنه  سر سینه هاتو نگاه کن ببین قهوه ای تیره شدع؟که پ ...

😆سینه هام فقط نوکش سیاه شده قهوه ایم نشده😉 ولی خیلی دردمیکنن و حساس شدن اون یکی هارو(پوستم واینارو نمیتونم تشخیص بدم)

😆سینه هام فقط نوکش سیاه شده قهوه ایم نشده😉 ولی خیلی دردمیکنن و حساس شدن اون یکی هارو(پوستم واینارو ...

سینه که حتمیه، قهوه ای سوخته هس سیاه نمیشه انشالله همونی باشه که خودت میخوای فقط سلامتیش مهمه🌸🌸

سینه که حتمیه، قهوه ای سوخته هس سیاه نمیشه انشالله همونی باشه که خودت میخوای فقط سلامتیش مهمه🌸🌸

اولش سلامتی خودم ولله فقط منم که دردمیکشم هیچکس هیچ طوریش نمیشه 

فدات مرسی

واینکه هرلحظه حس میکنم الان خونریزی میکنم یه طوری شدم 😔

اینارو میخونم تو گوگل خیلی هاش هستن خیلیهاش نیستن 

دیگه کم کم ظاهر میشن من هوس ترشیجات آلوچه و لواشک و...میکردم پوستم شفاف بود سر سینم قهوه‌ای سوخته اشتها مثل گاو😁😂😂😂عصبی کسی نباید میگفت بالا چشت ابروعه موقع خواب اگه مادر طرف راست بخوابه( شانسی )پسره اگه چپ بخوابه دختر😁😂😂😂

اولش سلامتی خودم ولله فقط منم که دردمیکشم هیچکس هیچ طوریش نمیشه  فدات مرسی واینکه هرلحظه حس م ...

میگم از استرسه حساس شدی من فک میکردم همش شلوارم داره خیس میشه😕😕😕میرفتم دستشویی می‌دیدم چیزی نیس بعدا خودت به خودت میخندی توجه نکنی میبینی لک ها هم قطع شده استرس بدترش میکنه