2777
2789
عنوان

بهترین رژیمی که گرفتید چی بوده؟

274 بازدید | 11 پست

سلام عشقولای من بچه ها من میخوام یه رژیم درست حسابی و سالم بگیرم که فشارم خیلی بهم نیاد یعنی سخت نباشه در واقع دوست دارم سبک غذاییمو عوض کنم پیشنهادتون چیه؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا جاریام رژیم دارن هردوشونم دارن کم میکنن...یکیشون خام گیاه خواری داره دوهفته س ۵ ۶ کیلو کم کرده...اونیکی با هیچ رژیمی لاغر نمیشد یه دکتر رفته فست کامل بهش داده فقط شبا میتونه عسل یا یه سیخ کباب بخوره همین...یه ماهه ۵ کیلو کم کرده..خودمم یکم اضافه وزن دارم غذامو کم کردم دارم اروم اروم کم میکنم ایشالا

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
عریزم اونی که خام گیاه خواری داره میشه بگین مثلا چیا میخوره

همه میوه ها به صورت خام...انواع آجیل بو نداده...جوانه حبوبات رو چرخ میکنن به صورت کوفته درمیارن میخورن...سبزیجات خام....حتی آبجوش هم نمیتونن بخورن ینی چایی دمنوش اینا...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اتفاقا بعد از پیام شما من رفتم از لیمومی رژیم گرفتم از پس فردا هم باید شروع کنم بنظرم که خیلی مناسب ...

خواهش میکنم .والا منم نمیدونم رژیمش اصولیه یا نه اما خب خودمم چند دوره گرفتم

اللهم صل علی محمد وآل محمد