2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت بچسب به همونی کک خیلی دوست داره یه روزی میاد خودتم حس میکنی دوسش داری اوایل نه حال نمیکنی&nb ...

عزیزم راستش این چیزی ک میگی ی مدته ذهنم درگیرشه

وقتی خودم حسی ندارم میترسم وارد رابطه شم

نمیدونم چی دزسته چی غلط

آها خب یکم داره دیر میشه راستش نمیدونم خب چرا اونیکه دوستت داره رو دوستش نداری؟

نمیدونم

حس میکنم چن مورد اختلاف فکری داریم

ی نفر دیگه هم هست اونو دوس ندارم چون شرایط ازدواج نداره

نمیدونم حس میکنم چن مورد اختلاف فکری داریم ی نفر دیگه هم هست اونو دوس ندارم چون شرایط ازدواج نداره

قرار نیست اون طرف همه معیار های دلخواه تو رو داشته باشهباید از بعضی چیزا چشم پوشی کنی

شرایط ازدواج رو نداشت از لحاظ مالی؟

مرسی از حرفت عزیزم انگار نیاز داشتم بشنوم خیلی اضطراب دارم

منم مجردم گاهی شرایط اونی نمیشه که ما میخایم ولی اگه کسی که دوست داره واقعا ادم حسابی سعی کن ارتباط برقرار کنی ،اگه هیشکی هم نداری خدا هست نگران نباش فقط خودتو از این فکر که سنم داره میره بالا خارج کن اقایون از تو سن بیشتر مجرد همیشه هست مهم اینکه ببینیم قسمت کی و کجاست 

قرار نیست اون طرف همه معیار های دلخواه تو رو داشته باشهباید از بعضی چیزا چشم پوشی کنی شرایط ازدواج ...

ببین اینجوری بهت بگم

دو نفر خواستگار دارم الان

یکیش از نظر مالی و قیافه اوکی، فقط چند مورد اختلاف فکری و … دارم باهاش

یکی دیگه هم‌هست اون اختلاف فکری ندارم باهاش اما کار درست و شرایط ازدواج نداره

هیچکدوم رو دوس ندارم

منم مجردم گاهی شرایط اونی نمیشه که ما میخایم ولی اگه کسی که دوست داره واقعا ادم حسابی سعی کن ارتباط ...

عزیزم چقد حرفات ب من ارامش داد

نمیشناسمت اما ممنون واقعا

اره حق با‌ تو هست

لطفا دعام کن گلم