سلام دوستان من درمقابل حرفای دیگران خیلی ضعیفم و زودرنج حساسم یکی بهم حرفی بزنه ناراحت بشم میشینم حرص و جوش و خودخوری میکنم چجوری قوی باشم و پوست کلفت خسته شدم
من مریض میشم بخاطر حرف بقیه،قشنگ چند ساعت بی حس میشه دست وپام
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
وقتی حرص بخوری بدن و اعصابت مثل یه سد در برابر انرژی های منفی دیگران عمل میکنه و همه رو جذب میکنه که باعث بیماری ، افسردگی و… میشه . اما وقتی اهمیت ندی اون انرژی منفی رد میشه و گذر میکنه و ب مرور سطح فرکانست بالا میره و دیگه آدمای بدجنس رو جذب نمیکنی
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲