2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چرا؟

نمیدونم الان با یکیم ۲۰ دقه گوشیش مشغوله بعد زنگ میزنم جواب نمیده بعد میپرسم خب چرا گفت نه اصلا گوشیم مشغول نبوده چپ کرد اعصابم خورد کرده هیچ کمو کاستی هم نزاشتم

نمیدونم الان با یکیم ۲۰ دقه گوشیش مشغوله بعد زنگ میزنم جواب نمیده بعد میپرسم خب چرا گفت نه اصلا گوشی ...

خوبه باز تو پیگیر میشی 

من نه زنگ میزنم نه پیام میدم 

هروقت خودش پیداش شه 

نمیدونم چرا اینطوری شدم

چیکار مثلا؟

زیاد به طرف نچسب ...وابسته نشون نده ....خط قرمز داشته باش ...تو انتخابت دقت کن ...به زیبایی و .....برس ....دنبال هذفت برو ...و سعی کن کسی رو تمام زندگی خودت نکنی 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
زیاد به طرف نچسب ...وابسته نشون نده ....خط قرمز داشته باش ...تو انتخابت دقت کن ...به زیبایی و .....ب ...

ازونایی ام م ن زنگ میزنم ن پی ام میدم 

فقط اگه زنگ بزنن و پی ام بدن جواب میدم و خوب رفتار میکنم باهاشون 

یا اصلا پیشنهاد نمیدم همو ببینیم 

حتما باید طرف بگه 

آدما رو خیلی راحت کنار میزارم 

ناراحت نباش بلاخره باید آشنا شی تا بتونی انتخاب کنی اگه به جایی نمی‌رسه ناراحت نشو ...بلاخره یه روزی نیمه خودتو پیدا می‌کنی 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
ناراحت نباش بلاخره باید آشنا شی تا بتونی انتخاب کنی اگه به جایی نمی‌رسه ناراحت نشو ...بلاخره یه روزی ...

ناراحت نیستم 

فقط ناامید شدم ازینکه بتونم بایکی باشم که دوطرفه همو دوست داشته باشیم