2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 13388 بازدید | 72 پست
سلام . اتاق زایمان خصوصی داشتید که شوهرتون باهاتون بود ؟ 

الان بیمارستانا میزارن همسر بیاد 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من سره پسر اولم انقد خونریزی داشتم رحممو نیخواستن دربیارن اما دومی رفتم بیمارستان شخصی هیچی نفهم ...

عزیزم... مرسی... خدا شما و بچه هاتونم حفظ کنه... ❤️ 

برای زایمان طبیعی باید بیمارستان خوب برید

عزیزم... مرسی... خدا شما و بچه هاتونم حفظ کنه... ❤️  برای زایمان طبیعی باید بیمارستان خوب برید

بله اوایل دستمون تنگ بود پسردومم اومد خدا روزیشم بهمون داد🌷

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
واقعت اینقدر ترسناکه؟

بدنا متفاوته خیلیا زایمان طبیعیشون به حدی اسون هست حتی بدون بی حسی و روند طبیعی و سنتی زایمان میکنن و اصلا اذیت نمیشن و خیلیا هم به حدی زجز میکشن که حاضر به زایمان دوباره و حتی فکر کردن بهش نیستن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
سلام . اتاق زایمان خصوصی داشتید که شوهرتون باهاتون بود ؟ 

عزیزم بیمارستانی که من رفتم همه ی اتاق ها تک تخته و همه ی اتاق زایماناشم خصوصی بود و خب خیلی از لحاظ روانی اروم بودم و اینم خیلی کمک کننده بود

اصلا اطلاعی درباره زایمان نداشتم رومم نمیشد از کسی بپرسم  😂 چ خوب تعریف کردی مرسی عزیزم 😍

عزیزم... 😃♥️ هر سوالی داشتی بپرس بچه هام هم میتونن راهنماییت کنن

ما ۴تا خواهریم مامانم هممونو طبیعی زایمان کرد  خواهرمم که سه تا بچه داره اونم همشو طبیعی فک می ...

من واقعا استانه تحمل دردم کمه ..جدی میگم.. 

خدا ب همه حامله ها کمک کنه سالم و سلامت زایمان کنن

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
دولتی ها که اتاق زایمان خصوصی نیست همزمان چند تا هستن نمیشه شوهر بیاد . به شوهرم میگم این رو میگه رو ...

من برای پسر اولم بیمارستان دولتی زایمان کردم چون دکترم فقط اونجا کار میکرد  میخواستم سزارین بشم البته بیمارستان نیروی انتظامی بود و فوق العاده خلوت و هزینه هاشم با ازاد یکی بود تا دوتا همراه میزاشتن بیاد توی اطاق زایمان حتی یه خانومی زایمان کرد  مادر و مادر شوهرش همراهش بودن همسرشم بود ولی دیشب که برای این بارداریم رفتم بیمارستان خصوصی که میخوام زایمان کنم حتی نزاشتن مادرم بیاد توی قسمت زایشگاه😞