2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 13388 بازدید | 72 پست
ای بابا... خب پس دیگه بسپار به خدا 🙏🥰

ایشاله به خیر بکذره 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یسوالی دارم درخاست دوستیمو قبول میکنی

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
قدم نورسیده مبارک عزیزم کدوم بیمارستان بودی هزینه های هم لطفا بگو آزاد چقدر شد 

مرسی عزیزم.

گلم هزینه های بیمارستان رو دقیق نمیدونم یه چیزی بین ۱۴_۱۵ تومن بود. ولی نمیدونم‌چقدش رو بیمه داد و چقدش برا ما بود و اینکه چون من زایمان اولم بود و طبیعی میخواستم فردای زایمان تو شوهرم که رفته بود حساب کنه تخفیف داده بودن... ولی میدونم اون داروی بی دردی رو که زدن اون رو کاملا ازاد حساب کردن که حدود ۲ تومن هزینش بود

مرسی عزیزم. گلم هزینه های بیمارستان رو دقیق نمیدونم یه چیزی بین ۱۴_۱۵ تومن بود. ولی نمیدونم‌چقدش رو ...

اخی بسلامتی عزیزم 

نگفتی کدوم بیمارستان بود که اینقدر راحت بودی و خوب تعریف کردی ازش 

بی دردی که زدین بیحسی از نخاع نبود؟

یعنی موقع باز شدن رحم خوابیدین!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بی دردی که زدین بیحسی از نخاع نبود؟یعنی موقع باز شدن رحم خوابیدین!؟

عزیزم ببخشید من کم میام اینجا

نه بی دردی من وریدی بود

از سرم وصل کرده بودن

بله‌ خواب خواب بودم 😂😂😂

عزیزم ببخشید من کم میام اینجانه بی دردی من وریدی بوداز سرم وصل کرده بودنبله‌ خواب خواب بودم 😂😂😂

وااای چه جالب اولین باره میشنوم

خیلی خوبه که اینطوری😯😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وااای چه جالب اولین باره میشنومخیلی خوبه که اینطوری😯😂

حتما راجع به روش های بی دردی تحقیق کن کلی روش هست

وریدی ، گاز ، اپی دورال ، و کلی روش دیگه 😃 پشیمون نمیشی اصلا