2777
2789
عنوان

خانوم خانوما بیاین سوال دارم

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تو شهر غریبم 

بیشتر مواقع حوصله ام سر میره وکلافه میشم همیشه دوست داشتم یه کاری داشته باشم  ،که باهاش سرگرم شم وهم پول دربیارم .

حالا به سرم زده برم سبزی خوردن بخرم پاک کنم وشستشوبدم بسته بندی کنم بدم فروشگاه یاسوپری .

بنظرتون فروشگاهها ...قبول میکنن یافروش میره 

اگه میدونید سر درمیارید یکم راهنماییم کنید ممنون میشم  🙂🙏🙋🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری، و اینکه باید با مغازه دار و فروشگاه آشنا بشی، پارتی خیلی مهمه، قبل اینکه سبزی بخری و ببری محل ارسال سبزی رو معین کن.

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
کدوم شهری، و اینکه باید با مغازه دار و فروشگاه آشنا بشی، پارتی خیلی مهمه، قبل اینکه سبزی بخری و ببری ...

گیلان هستم آستارا 

یه چند تافروشگاه اشنا شوهرم میشناسه 

ببینم قبول میکنن 

گیلان هستم آستارا  یه چند تافروشگاه اشنا شوهرم میشناسه  ببینم قبول میکنن

عالیه گلم ،از کم شروع کن موفق میشی

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
ان شالله عزیزم  من که خیلی دوست دارم مشغول شم البته به پولشم نیاز دارم

درست میشه گلم