2777
2789
عنوان

بندرگناوه

92 بازدید | 7 پست

سلام بچه هابندرگناوه ازنظرقیمتی چطوره براخرید آیالوازم آرایشی هاشون هم خوبه ممنون میشم اگه میدونین یاشنیدین بگین...

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ازنظرلباس چی ؟

لباس هم جا باید بشناسی و قیمت شهر خودت ببینم چطوره الان من خودم استان بوشهریم شهری که توشم قیمت گناوه میده گناوه باید تغییر فصل بری مثلا برا لوازم برقی لوازم آشپز خونه پتو اینا گناوه دیلم دیر اینا خوبه ولی همه جا هم ارزون نی لباس برا عمده خوبه داییم میگفت مثلا کفش 70 شیراز اونجا 35 من میخرم نسبت به شیراز مناسب تره خیلی راضین مثلا شربت اینا اصل گیرت میاد 

لباس هم جا باید بشناسی و قیمت شهر خودت ببینم چطوره الان من خودم استان بوشهریم شهری که توشم قیمت گناو ...

مامشهد هستیم الان میخوایم بریم آبادان توراه هستیم بعداز آبادان میخوایم بریم گناوه هم تفریح هم خرید خوش بختم عزیزم 

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند
مامشهد هستیم الان میخوایم بریم آبادان توراه هستیم بعداز آبادان میخوایم بریم گناوه هم تفریح هم خرید خ ...

فکر میکنم همون مشهد لباس اینا قیمت مناسب تر گیرت بیاد ازاین جهت میگم که اونجا کارخونه اینا هست ما خودمون لباس از مشهد می‌خریم مناسب تر در میاد