الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست و همکلاسی بدونن کار ترجمه انجام میدی. فریلنسر باشی تبلیغ کنی، تو اینستا پیج بسازی ، یه آگهی بزنی. سایت های ترجمه هستن تو گوگل که ترجمه میسپرن. البته من این کارا رو انجام ندادم هنوز😂ولی این روش ها هست
نه من میخوام ترجمه کنم. یک متن در مورد رشته آمار هست، خیلیم واژگان تخصصی داره. ۱۵ صفحه هست. من قیمت ...
من نمیدونم قیمت بیرون چنده ولی احساس نمیکنی زیاده قیمتی که میگی. فکر کردم کسی میخواد واست ترجمه کنه گفتم من میتونم رایگان ترجمه کنم واسه همین پرسیدم. ترجمه واقعا کار سختیه و قبول دارم کارتون ارزشمنده ولی یکم قیمتو پایین بیارید.
من نمیدونم قیمت بیرون چنده ولی احساس نمیکنی زیاده قیمتی که میگی. فکر کردم کسی میخواد واست ترجمه کنه ...
مرسی ممنون از محبتت😍
ببینین قیمت تو سایت های ترجمه از ده یازده هزار تومن شروع میشه تا ۳۸چهل تومن برای هر صفحه. دیگه با توجه به سطح مترجم و تخصصی بودن متن. الآن همینجا یکی از دوستان گفتن صفحهای ۲۵ میگیرن. من دو ساله فارغ التحصیل شدم از مترجمی، به خاطر همین نرخ ۱۶تومن دارم میگم. ولی همین رو هم من دودلم، موندم چیکار کنم، به خاطر همین اومدم سوال کنم.