من موعد پریودیمه ولی فقط لکه بینی قهوه ای دارم همه علائم پریودی هم دارم دو روز پیش هم بی بی چک منفی شد.شما میدونین این لکه بینی ها چین که تموم نمیشن الان چند روزه فقط لکه بینی دارم و خبری از پریودی نیس
عزیزم دو روز قبل از موعد که منفی شدن بیبی معتبر نیست! شاید لکه بینی روی بچه باشه.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب لکه بینی بارداری با استراحت و دارو خوب میشه عزیزم.
اگه کارای عادی زندگی رو انجام میدی، توقع نداشته باش لکه بینی قطع بشه.
اول تکلیف بارداری رو معلوم کن، بعد جواب هرچی بود برو دکتر
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خیلی ممنونم عزیزم بله درسته فردا دوباره بی بی میزنم
💜