2777
2789

واقعیتش الان دوتا بچه ی پسر شش ساله و دختر ده ماهه دارم.. سنتی ازدواج کردیم شوهرم دوسال بزرگترها. من کاملا خونه نشینم خیلی زندگی برام یکنواخت سده شوهرم خیلی زور میگه ب من هیچ آزادی نداده. جز اینکه خدا خاست نظر کرد ی کوچه پایینتر خونه پدرشوهرم خونه گرفتیم ک اونم برام محال بود ولی شده.. هرچند اوایل مادرشون سرزده باکلید دررا باز می‌کرد می‌آمد کدچندماه دندون رو جیگر گزاشتم ولی متوجه نشدم و بلاخره وقتی آمد بهش قیافه گرفتم و ب خواه شوهرم حسابی پیامکی گله کردم ک از اونموقع کلید نمیندازن در میزنن...الآنم واقعا شوهرم ن سفر می‌بره ندتفربحی هیچی هرجمعه با ماشین ی دور شهر میچرخونه میاره میزاره خونه سه سال پیش با خواهرپدرمادرش برد سفر خوب بود ولی کلا اونا برن پایس می‌ره نرن نه.. من واقعا نمی‌دونم چیکارکنم افسرده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا احساس افسردگی میکنم وقتی میگم میگه همینه ک هست من مگه مغازه ندارم کرایه میدم ت رو ببرم تفریح اینا واقعا ی روز شیفتن صبح پنج میرن نه شب میان بابچه ها تنهام نه اجازه میده برم بیرون با بچه ها خودش باید ببره بیاره ن اجازه میده دوسهروز برم بمونم خونه مادرم. یکروزهم ک شیفت نیست مغازه داره میشینه مغازه. من واقعا قلبم فشرده میشه میگم مگه میشه بدون تفریح باشه زندگی ک چی بشه ن شاغلم ن جایی کلاسی میزارن برم میگن بشین خونه فقط بچه هارو بزرگ کن حوصله سررفته برو خونه مادرم ینی مادرشوهرم

در اولین قدم با شوهرت حرف بزن.ببین باید محبت کنی بهش بعد باهاش حرف بزنی بگی چی میخوای

وای کردم گفتم ولی نمی‌فهمه واقعا درکم نمیکنه همش میگه من پوجا کار میکنم برا ایندمون من میگم پس الانمون چی ت لااقل بیرونی آدمها معاشرت داری من مث ی زندانیم ک همش میشینم تنهایی گریه میکنم