2777
2789
عنوان

یعنی تو واتس آپ بلاکم کرده؟!

392 بازدید | 38 پست

ممنون میشم کمک کنید🌹 شماره یه نفر رو هم رو گوشیم و هم رو سیمکارتم ذخیره دارم؛الان تو واتس آپ هر دو شماره رو تو لیست میتونم ببینم اما هیچ کدومشون عکس نداره(با یه خط دیگه نگاه کردم داشت) مشکل اینجاست تو همون لیست یکی شون بیوگرافی داره اون یکیش بیو نداره این گیجم کرده ...چرا ؟ بلاخره اگه بلاکم بیو بایستی حذف میشد ولی فقط واسه یکی از اسم هاش حذف شده

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط پروفایل شو از تو مخفی کرده

واقعا مگه میشه؟ پس چرا واسه یکی از شماره های یکسان، حتی بیوش رو هم نمی تونم ببینم؟ ربطی داره که چون رو گوشیم هم ذخیرش کردم اومده باشه و بلاک باشم؟

اگ آخرین بازدیدش هم نیست و میگی به ی اکانت دیگه نگاه کردم و همه چیش اومده بالا اما واسه این شماره ا ...

اخرین بازدیدش رو خودش بسته پس چرا میتونم با یکی از اسم هاش بیوش رو ببینم

یا اینکه یکی از شماره ها رو ذخیره نداره  یا اینکه بلاک کرده

پروفایلشو همه میتونن ببینن اما واسه یکی از دو اسم همون شماره ای که ازش ذخیره کردم میتونم بیو رو ببینم

اونی که بلاک کرده بیو نداره  واسه عکسم ممکنه که فقط واسه کانتکتای خودش بره

مشکلم همینه : مثلا از یه شمارش، با دو اسم ذخیرش کردم یبار رو گوشی یبار رو سیمکارتم،حالا تو لیست واتس اپ یکی از اسماش نه عکس داره نه بیو یکیش بیو داره عکس نداره

پروفایلشو همه میتونن ببینن اما واسه یکی از دو اسم همون شماره ای که ازش ذخیره کردم میتونم بیو رو ببین ...

اگه پروفایل رو برای همه زده . یعنی بلاکی 

شاید پروفایل برای همه نیست 

با یه شماره دیگه که مطمین باشی شمارش رو نداره ، برو ببین چطوریه

اگه پروفایل رو برای همه زده . یعنی بلاکی  شاید پروفایل برای همه نیست  با یه شماره دیگه ک ...

چرا هست😕 پس یعنی بلاکم