2821
2789
عنوان

پرنده م داره میمیره😕

780 بازدید | 19 پست

خیلی بده که وقتی یه پرنده ای رو یا سگ یا گربه ای رو میاری تو خونت و ازش مراقبت میکنی بعد یه مدت مریض شه و بمیره😢

من خودم 11 تا عروس هلندی دارم و الان یکی از بچه هاشون به خاطر تخم گذاری زیاد توانشو از دست داده و یه تخم هم تو بدنش چرخیده و گیر کرده و هرکاری هم کردیم یه مدت خوب میشه دوباره حالش بد میشه💔

ما اول یه عروس گرفتیم ولی بعدا که براش جفت گرفتیم اینا بچه دار شدن و زیادشدن و به نسل های اولشون خوب رسیده بودیم ولی چونکه زیاد شدن به این نسل آخری نتونستیم درست برسیم و بدنشون ضعیفه

به نظرم اگه عروس هلندی یا پرنده ای دارین که بچه دار میشه و بعد یه مدتکه تعدادشون به 4 یا 5 تا رسید جدا شون کنین که بیشتر نشن چونکه بعدا ممکنه اونقدر زیاد بشن که مثل برای ما نسل آخرشون رو نتونین بهش برسین و بعد بچه های آخری مریض شن و بمیرن😢💔 

اینم عکسشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی شهرتون دامپزشک نداره؟

چه روزهای خوبی😁✌️ من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

عزیزم منم طوطی گرینچیک دارم ،ولی احساس میکنم ضعیف شده ،مثلا پراوز ک میکنه نفس کم میاره، بهش هم ویتامین هم میدم کلسیم مولتی بازم مشکلش حل نشد جفت هم نداره نمخامم داشته باشه رژیم غدایشش باید چطور باشه ؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز