2777
2789

ما مشهد رفتیم زیارت بعد دیروز سمت خونه اومدیم شوهرم گفت من ک بیکارم بریم خونه مامانت یزد ۱۳ به در اونجا باشیم.۱۳۰۰ کیلومتر اومدیم خسته کوفته بعد نزدیک خونه مامانم شدیم مادرم زنگ زده کجایید ساعت ۳ شب بود .گفتم نزدیکیم میگه بابات اینقدر سرم غر زده ک چرا میان این همه راه هر روز خدا .من قبل عید اومدم خونه تکونی کمک مادرم‌.بابام ن از مهمون خوشش میاد ن از شوهرم.چندسری پیش اومده تو راه بودیم زنگ زده بابات میگه چرا اینا میان من از شوهرش خوشم نمیاد اینقدرررررر ناراحت شدم ک نگو.بعد صبح مامانم با بابام رفتن دکتر بهم میگه تا میام اینجا رو جمع کن منم خسته کوفته بودم رفتم ظرف ها رو شستم برادرم یکیش ۱۴سالشه یکیش ۵ سال ک از پسر من کوچیک تره چنان با هم دعوا کردن ک نگو مامانم عصبانی اومد خونه رو جاروبرقی کشید.بعد بچم اسباب بازی داداشمو گرفت ک چنان گریه کردن و دعوا.داداش کوچیکم خییییییلی فتنه و خسیسه .مامانم اصلا جلوگیری نداشت و هی بچه میورد میدونم خییلی بده.خلاصه مامانم پاشد داداشمو کلی کتک زد میدونستم سر بچه من عصبیانیه .هرسری میرم همینجوری دعواست اگه نرم میگه نمیای.منم دیگه اعصابم خورد شد و گریم گرفت و وسایلمو جمع کردم برم خونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقیات خانوادم خیلی بده گاهی آرزو میکنم کاش تو یه خانواده دیگه بدنیا میومدم‌.وسایلمو جمع کردم مامانم اومد ک نرو ول کن فلان و بهمان.اصلا فکر نمیکنه این دختر کسی رو نداره فقط بخاطر ما میاد اینجا.منم میام یکی دو روز اول خستم بعد توقع داره هی ظرف بشورم ،جارو بکشم...،این کارهارو نکنم میبینم ناراحت میشه

توکه میدونی دلشون نمیخوادچرامیری وقتی گله میکنن بگوازشوهرم خوشتون نمیادکجابیام یا اول زنگ بزن بعدبرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

رفتنت به اونجا اشتباهه خواههههر اشتباااااااه😩😡

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
با این اوصاف خونه ی خودتون بمونید بهتره... شوهرت از رفتار پدر و مادرت مطلعه و باز هم میره اونجا؟

این چیزا رو نمیدونه فقط میبینه ک بچه ها دعوا میکنن باهم

خب قبل عید رفتی این چند روز نمیرفتی اخلاقشون رومیدونی اشکال نداره از این به بعد نرو من سالی دوبار چند روز میرم میدونم مامانم حوصله نداره تصمیم دارم کمتر برم سالی یه بار 

دیگه نرو شوهرتم گف بریم بگو بچها باهم نمیسازن اعصاب خوردیه

دختر پشمالویی هسم ک همه چیو ب پشمم میگیرم😎✌  خواهرم فاصلتو با من حفظ کن و درخواست دوستی نده حال و حوصله دوس موس ندارم مچکرم❤