2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مشکل شوهرت داره

اگر معتاد باشه به نظر من موندن تباهیه برای بچه 

الگوی بسیار بدی داره

خاله من جدا شد با سه تا بچه 

۲۰ سال پیش 

بچه هاشو با چنگ و دندان و کار کردن بزرگ کرد

الان دامادم داره

خداروشکر پسرش هم سالم موند و الان سرکار میره ماشاله

همه میگن اگر تو اون زندگی میموند الان پسرشم معتاد بود

حقوق و درامد کافی داری میخوای جدا بشی؟

سرپرستی بچه ها با خودت خواهد بود؟

اگر درامد کافی داری و بچه ها کنارت هستن بد نیست و ضربه ای ک بچه ها میخورن خیلی کمتر از وقتیه ک توی خانواده متشنج باشن 

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
نه خودم دوتابچه دارم ولی باشوهرم نمیسازیم باهم 

دخترعمه خودم با شوهرش نمیساخت و مدام دعوا داشتن

همه بهش میگفتن تو کوتاه بیا 

بچه از اختلاف بین پدر مادر سواستفاده میکنه 

ولی کو گوش شنوا 

آخرم پسرش بزرگ شد اینقدر از خونه فراری بود معتاد شد 

الان دخترعمه من افسردگی شدید گرفته طفلی 

ولی اگر جوان بود با شوهر و خانواده ی شوهر بیشتر راه میومد و تحمل میکرد صبرش نتیجه میداد

بستگی به مشکل شوهرت داره اگر معتاد باشه به نظر من موندن تباهیه برای بچه  الگوی بسیار بدی داره ...

اینقدر مشکل دارم که دیگه بعضیاشونو فقط موقعی که به اون مشکل برمیخورم یادم میادفقط میدونم که نمیتونیم باهم بسازیم 

من با دو تا بچه تنها پایین خونه پدرم زندگی میکنم چون زندگی با شوهرم غیرقابل تحمل بود جداشدم الآنم خ ...

بچه هات چی؟؟من خودم پدرم فوت کرده همیشه میخواستم بچه هام پدرداشته باشن بالاسرشون  بچه هات اسیب ندیدن ؟؟

من با دو تا بچه تنها پایین خونه پدرم زندگی میکنم چون زندگی با شوهرم غیرقابل تحمل بود جداشدم الآنم خ ...

کاش بچمو بهم میداد منم تردید نمیکردم

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈