2777
2789
قربونت برم 🥺❤️

عزیزدلمی❤️

درخاست دوستی ممنوع ⛔ خداپرونده ای که مردم مینویسند امضا نمیکنه 🦋650 باشگاه پرواز همیشه عشق باشد همیشه برکت ❤️همه دوستتن همه دشمنت اگ اینجوری فک کنی هیچ اتفاقی غافلگیرت نمیکنه 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دخیپریشون   عشق منه @hogogigogio     @عاطفه_هستم،     @دلبراماوح ...

فدات

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن
@bano8333     دختری بسیارمهربان وخوش قلب ودوست داشتنی

قربونت بشم عزیزم♥️

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
@آذر_57    

فداااای تو مهربونم🧡❤❤🧡

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی ها واقعا میگم خیلی ها اینجا بشدت قلب مهربون و زیبایی دارن خیلی حضور ذهن ندارم ولی این هایی که ت ...

عزيزم خودت هم خيلي قلب مهربوني داري، من ميفهمم ❤️❤️❤️❤️ممنونم ازت😘😘😘😘

وویوییی خوشگلی تو هم همینطور🥺😍😍😍🥺🥺😍😍😍 خودت خودتو تگ کن حوصلم نمیاد تگ کنم😂😂❤

😂😂💜

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓