2777
2789
عنوان

از هم یاد بگیریم...

117 بازدید | 11 پست

برای جذب یک مرد؛ باید، اون مرد را به دنبال خودتان بکشانید نه اینکه خودتان بدو بدو به سمتش بروید

🍃❄️

برای حفظ یک مرد باید خودتان را با ارزش نشان بدهید، با اعتماد به نفس

زن باید ناز کند و مرد باید ناز بکشد چون جنس زن لطیف است و جنس مرد تلاشگر

🔰

هر زمان این چرخه تغییر کرد، بدانید که آن رابطه به نتیجه نخواهد رسید

‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من اینو از یه کانال دیدم برام جالب بود شماها چیکار میکنید که این چرخه حفظ بشه؟؟ 

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

فقط همینو میدونم طرف تو رو بخواد حله همه ش چرتهه :\

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

باش

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط همینو میدونم طرف تو رو بخواد حله همه ش چرتهه :\

اره این که جدا ولی خب ی سری راهکار ها هم هست که اون خاستنه رو عمیقتر میکنه 

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
باش

😐

من با اون قسمت اعتماد به نفس زنان خیلی موافقم و همینطور آویزون نبودن به یک پسر ‌.

منم حالا سوال من اینه چطور ایجور نباشیم؟ 

منم حالا سوال من اینه چطور ایجور نباشیم؟ 

آویزون نبودن ؟ باید تفکر و نظر خودمون رو داشته باشیم و به دهن پسره نگاه نکنیم که چی میگه ما هم اطاعت کنیم چشم بسته . الکی احساساتی نشیم و بیشتر رو بُعد عقلانی مون تمرکز کنیم . 

البته اینکارا سخته ، من خودم دارم رو خودم کار میکنم تا شخصیتمو بالا ببرم .