2777
2789

من بعد ۳روز

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی وای من منفی شده باردار نیستم؟ اخه من اصلا تو این چند سال سابقه نداشته عقب بندازم اونم ۴ روز

منم این ماه چهار روز تاخیر داشتم منفی بود آخرم پریود شدم،همیشه هم مرتب بود سیکلم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
کلا باید این از سرت بیوفته که هی حساب کنی،اینطوری نمیشه

ااخه دارم روانی میشم کم خونی دارم خیلی به شدت یهو سرم گیج میره این چند وقت کلا خونه نشین شدم حالم خرابه همه دکترا و مطب ها ام بسته ان 😣

ااخه دارم روانی میشم کم خونی دارم خیلی به شدت یهو سرم گیج میره این چند وقت کلا خونه نشین شدم حالم خر ...

وای انگار خود منی منم دایم سرگیجه دارم،حتی پریودمم مثل همیشه نبود اخر آزمایش دادم منفی بود

ولی یجا شنیدم واسه کسایی ک سیکل منظم دارن این خوبه ،چون رحم داره امادگی پیدا میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
وای انگار خود منی منم دایم سرگیجه دارم،حتی پریودمم مثل همیشه نبود اخر آزمایش دادم منفی بود  ول ...

من سی‌کلم منظم نیست همیشه ۴ روز جلو میندازم کم کمش یا حتی ی بار ۱۷ روز جلو انداختم ولی هیچوقت سابقه نداشتم عقب بندازم همیشه هم وقتی میخوام پریود بشم ۳ روز جلو تر درد دارم 

پس یعنی وای من منفی شده باردار نیستم؟ اخه من اصلا تو این چند سال سابقه نداشته عقب بندازم اونم ۴ روز

من ی بار ۹روز دیر کردم! تو عقدم بودم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴