2777
2789

۱۰ تومن از پولای بابام برداشتم که بدم به دوست بی شرفم 

میگفت لازم داره برای عمل میخواد و فلان الان یک هفته از زمانی که پولو بهش دادم میگذره ، بلاکم کرده 

با هر خط دیگم که زنگ میزنم خاموشه کلا 

اینم بگم هیچ آدرس و نشونه ای ازش ندارم 

دوست باشگاهم بود 

از باشگاهم پیگیری کردم آدرس ازش نداشتن 

چیکار کنم 😭😭😭

جواب بابامو چی بدم خدا😭💔

جیگرم کبابه تو این دوره زمونه پول به این سختی در میاد اونوقت من احمق پول میدم به هر کس و ناکسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا نشناخته دادی برو شکایت کن شماره رو هم بذه اگ ازش عکسی هم داری بده پلیس

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

چرا اعتماد کردی آشنا پولو برنمیگردونه تو این زمونه تو ب هف پشت غریبه پول دادی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

یعنی شما ۱۰ میلیوننننننن پول دادید به کسی که نمیشناختید؟؟

چرا این قضیه برام فابل درک نیست 

حتی باباتونم هبچی نگفته

مگه میشهه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاری نمیشه کرد تنها راهش شکایت از شماره تماس و اسم و فامیلشه برو دفتر خدمات قضایی و بهشون بگو یه شکایت برات تنظیم کنن شماره تلفنشو که بدی اسم و فامیلشو میاره اگرم سیمکارت بنام خودش نبود نترس هرکی باشه آشناشه برا ثنای ایشون شکایت ارسال میشه بگو جوری تنظیم که که هزینه های شکایت رو بتونی از متهم پس بگیری

شما ده تومن از حساب باباتون برمیدارین باباتون خبر نمیشه و نمیرسه برا چی ؟؟

پول بابام بود ولی تو کارت من 😭

کلا بعضی وقتا پولا رو میزنه به کارت من میگه تو جمع گر تری ، الهی بمیرم 😭