2777
2789
عنوان

تربیت کودک 1 ساله

140 بازدید | 9 پست

سلام مامانا

دختر من یک سالشه و مدتیه ک بغلی شده.. وقتی میخاد بخابه همش یا باید بغلش کنم راه برم یا روی پام بزارمش. اگه بزارمش زمین گریه میکنه بیدار میشه

خیلی هم بهم وابستس.. درحدی ک یه دستشویی ساده نمیتونم برم. لطفا کمک کنید چیکارکنن

سلام عزیزم بچه من اینجوری بود 

اضطراب جدایی بهش میگن

حسشو ارضا کن .دائم پیشش باش

چند ماه بعد خودش خوب میشه 

اگر راه میره

حتما ببرش بیرون با بچه ها بازی کنه یا مثلا بزار پیش باباش ببرتش بیرون براش خوراکی بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم،بچه تا ۱۸ ماهگی اضطراب جدایی داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اوی🥰خودش خوب میشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
سلام عزیزم بچه من اینجوری بود  اضطراب جدایی بهش میگن حسشو ارضا کن .دائم پیشش باش چند ماه ...

عزیزم دختر من ۱۴ ماهشه،درمورد اضطراب جدایی هم از اول رعایت کردم،دخترتون از کی این وابستگیش کم شد،شما تلاش کردین کمش کنین یا خودش رهاتون کرد؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم دختر من ۱۴ ماهشه،درمورد اضطراب جدایی هم از اول رعایت کردم،دخترتون از کی این وابستگیش کم شد،شما ...

ببین درسته که از وقت اضطراب جدایی گذشته ولی تا دوسال ممکنه پیش بیاد برای بچه مث این روزای دختر شما

من پسرم یادمه همسن دختر شما بود که وابستگیش اوج پیدا کرد ولی همش باهاش مدارا میکردم و کم کم بردمش بیرون پارک مهمونی اینا و خودم کم کم ازش فاصله  گرفتم دیگه الان خداروشکر خوبه 

دوسالشه ..