2777
2789
2 تا کیک نازک پختم نمیدونم چرا 2 تاش تهش سوخت سوخته هاشو بریدم گداشتم رو هم دورشم با کارد یه کم بریدم چون ناصاف بود حالا اگه زیرش گردو و موز ردم و حامه کشی کنم بد میشه تو رو خدا بگید نمیدونم چرا بد شد
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
ببخشید اما کار دارم برم بعد میام میخونم فقط ب کمک نیاز دارم
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودی ان مامانم بابام و 2 خواهرم و مادر شوشو بقیه هم دورن نمتونن بیان
اگه سوخته هاش رو گرفتی و بقیه اش بوی سوختگی نمیده //// نه بد نمیشه اصلا معلوم نمیشه ... خامه کشی کن
فروشگاه سیب زرد ، فروش دی وی دی های تناسب اندام برترین مربیان دنیا : sibezard.ir
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=551948
ایمیل : Daryaei@gmail.com وایبر : 09371697588 **** اگه می خوای لاغر بشی این برنامه رو تو گوشی ات نصب کن : http://cafebazaar.ir/app/ir.farsika.diet/?l=fa
مرسی از همه