کاربری نهممه پس دهنتو ببند زر زر اضافع هم نکن جانم👀حالا من حال ندارم بر*ینم بهتون ت جوگیر نشو ک😐😂بودن با من جز لیاقت اعصاب هم میخواد✌🏻نصف مشکلاتم واسه زبون درازیمه و نصف دیگشم واسه اخلاق گوهمه🥲حاجی اگه ازمن بدت میا برو ته صف وایسا تا ب کتفم بگیرمت😔😂 بالآخره همه آدما ک خوش سلیقه نیستن🤪منم اون آذر ماهی کرمو😁🌸ب کسی خوبی نیومده هر چی سگ اخلاق تر مورد علاقه تر😂🤝🏻نرو پشت سرم بگو خرابه بگو ر*بده بهم حالم خرابه😔😂و همانا خدا من را برای ر*یدن ب خیلیا آفرید😎😂✌🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه لست سینشو بسته بقیه رو هم یا نذاشته یا گذاشته رو حالت مخاطبین من چون واتساپ بلاک کنه کلا همه چی میپره
پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘 سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕