2777
2789

بچه ها من با شوهرم مشکلاتمون زیاده داخل تاپیکهای قبلم هم هست ولی دیگه این مدت حرفی میزنه که دارم همه مشکلات جدایی رو به جون میخرم و فکر جدایی ام

میگه مردا تنوع میخوان من نمتونم فقط با تو رابطه داشته باشم زنهای مختلف میخوام امتحان کنم میگه تو زنم هستی کلی اونا فرق میکنه 

انگار من کلفتشم کلی دعوا کردم و حرف زدم

الان بیرونه بهش گفتم وقتی اومد تکلیفم رو روشن میکنم 😭😭😭خدایا شکرت ولی نمیدونم این دیگه چه نوعشه

تازه میگه همه مردا همینطورت همه کار میکنن به زناشون نمیگن میگه من ساده ام به تو میگم خوبه برم مخفیانه هرکار خواستم بکنم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه مردا نظرشون اینه نسبت ب مردای دیگ چشم پاکن؟

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

بگو منم دلم تنوع میخواد یه مرتبه یه مرد شکم گنده یه مرتبه سیکس‌ پک داشته باشه یه مرتبه قد بلند یه مرتبه قد کوتاه

زنا هم مثل مردا هستن تنوع رو دوست دارن تو هم به عنوان شوهرم باش  

اینقدر گفتم و حرف زدم فایده نداره

حالا میخای چیکار کنی؟

بنظرت درست میشه؟؟

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))