2777
2789
عنوان

مامانم چرا کلا عوض شده؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مامانت خوب میشه به شرطی که گوشش رو رو دهن خاله هات ببنده. خودت به خاله هات بگو چیکار دارین به ز ...

چند روز پیش خالم اومده بود خونمون که دخترت اینه اونه یعنی بخدا گریه کردم رفتم اتاقم هیچی نگفتم

با مادرت حرف بزن و همینارو که به ما گفتی بگو بگو دختراشون چطورن خاله هات و ...

بخدا چند بار گفتم شده مامانم سه ساعت باهام دعوا میکنه من هیچی نمیگم آخرش با گریه میگم بسه دیگه 

مامانت دهن بين بگو اذيت كني ميرم پيش فاميلهاي پدريم يه جوري بترسونش تا دست ازكارش برداره 

حالا بخدا فامیل های پدریم با مامانم خوب نیستن مامانم چیزی بهشون نمیگه من از مامانم طرفداری میکنم😭

مامانم ۳۹ سالشه

عزیزم مامانت شرایط روحی خوبی نداره الان تازه ۶ ماه همسرشون خز دست داده .یه خورده شما تحمل کن انشاالله بر گرده به زندگی اون موقع تشخیص میده حرف کی درست حرف ‌کی نادرست 

چقدر بی ادبی که به مامانت میگی سگ

خیلی حرفت زشته

خب مامانت حتما یه چی میدونه

شما یعنی خودت نمیدونی نباید عکساتو پخش کنی؟

مثلا عکس از خودت میذاری که چی بشه؟؟که بابات بدبخت از اونور عذاب بکشه؟؟؟؟؟

وقتی تو رو نمیبینن چطور زر میزنن ...مگه چجوری هستی 

میان خونمون وقتی من میرم توی گوشی میگن دخترت مشکوکه😐😐با اینکه دخترای خودشون بخدا از من کوچیک ترن دو سه سال چقدر داخل گوشی میرن چه فحش هایی بهم میدن به دوستاشون

چند روز پیش خالم اومده بود خونمون که دخترت اینه اونه یعنی بخدا گریه کردم رفتم اتاقم هیچی نگفتم

خب تو هم از دخترای اونا هرچی عیب میبینی برا مادرت بگو یا به خاله هات بگو.

برو خونه خالت دعوا راه بنداز بگو دوباره بیان مامانمو پر کنین ابروتونو میبرم.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
خب تو هم از دخترای اونا هرچی عیب میبینی برا مادرت بگو یا به خاله هات بگو. برو خونه خالت دعوا راه بن ...

من حتی نمیرم خونشون مامانم میره اونجا من نمیرم میگم میخوام درسامو بخونم میگه باشه دخترم یعنی وقتی از خونه خالم میاد پیشم کلا عوض میشه

من حتی نمیرم خونشون مامانم میره اونجا من نمیرم میگم میخوام درسامو بخونم میگه باشه دخترم یعنی وقتی از ...

به نظر منکه یه باربرو خونه همون خالت به خاک بابات قسمش بده که اگه دوباره از من بد بگین نفرینتون میکنم که بچه هاتون مثل من یتیم بشن…..فککنم اینجوری خاله هات بترسن ، دست از حرفای مفتشون بردارن

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
عیبی نداره مامانت گناه داره تازه شوهرش رو از دست داده باید یکم زمان بگذره شما هم دخترشی کنارش باش هر ...

خب اینطفلکم باباشو از دست داده، مگه شوهر مامانش کی بوده؟غریبه که نیست.

مامانش بزرگتره باید از بچش حمایت کنه ، نه اینکه بیفته به جونش

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨