سلام بچه ها خوبید؟الان معلم خواهرم پیام داده که از ۱۴ فروردین همه بچه ها باید بیان،و دیگه گروهی نیست(قبلا گروه الف و ب بود،۲۰ نفر یه روز میومدن،۲۰ نفر یه روز)ولی الان میگن باید همه برن مدرسه،بعد نمایندگان ویس داده،صداش گرفته گرفته است،معلومه مریضه،کل کلاسشون ۴۰ نفره،یعنی باید ۳ نفره توی هر نمیکت بشینن،بخدا دیگه مغزم نمیکشه،میگه اجباریه باید بیان،چرا این جوری میکنن اخه اینا،این آموزش پرورش چشه واقعا؟شما چی کار میکنید؟من میگن نرن،مامانم میگه نه باید برن،
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها مخصوصا که الان عیده و همه رفتن روستا هاشون یا مسافرت قشنگگگگ مریضن،ما که الان دو ساله داریم رعایت میکنیم،یه بار هم از عمم گرفتیم،بخدا نمیدونم چی کار کنیم
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
همونجوری که از اول سال هی گفتن امروز باز میشه فردا باز میشه اینبارم همینطوریه دو روز میرن همشون مریض ...
اره این که معلومه،ولی اگه بچه های ما بگیرن چی؟بدبخت میشیم،بخدا من دیگه حوصله مریضی ندارم،مادربزرگم ۶ ماه پیش به خاطر کرونا فوت کرده،خودمون هم از عمم کرونا رو گرفتیم،بخدا مرگ و جلوی چشمام دیدم،خدا لعنتشون کنه
یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نذارید بره،خیلی از پدر ومادرها که طرفدار حضوری شدن هستن فقط زاییدن بلد بودن ،نسبت به سلامت جسمی وروانی فرزندشون ارزشی قائل نیستن،الانم آمار درست نیست چون مراکز تست بسته هستن ،یک هفته بعد انفجاری شروع میشه
یک سوال دارم یعنی الان اصلا بچه هات با کسی معاشرت ندارن؟ مهمونی ، خرید ، بازی ، پارک ؟ ...
*خواهرام
نه اصلا،هیچ جا نمیریم،هیچ جا،فقط خونه مادربزرگم ماهی یک بار میریم چند روز میمونیم و میایم،شوخی نیست،مادربزرگ من فوت کرد،خودمون گرفتیم به قران ۲۵ تومن خرج کردیم تا خوب بشیم،هنوز هم اثراتش باهامونه،بابام که حس بویاییش هنوز بر نگشته،مامانم هم هی سرفه میکنه هنوز