2777
2789
عنوان

خانم هایی ک با مطلقه ازدواج کردن🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 110 پست
این بگم هیچ وقت مرد نمیاد اعتراف کنه که مشکل خودش بوده و علت طلاق از خودش بوده همیشه میگن زنم فلان ب ...

این انقد مطمینه ک گفته از هرکی میخواین بپرسین

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چرا متاسفانه خوبه که 

اره ولی ته دلم ترس دارم،بیشتر ب خاطر حرف بقیه

اخه من موقعیتم خوبه ،خاستگار خولم داشتم ولی اینم جز این نکته خوبه بقبه مواردش

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هیچ مرد خوب وعاقل زن طلاق نمیگیره امکان نداره حتما تحقیق کن از هر 100 مرد 10 تا بی گناه زن بد گیرشون میاد خیلی دقت کن من اصلا ندیدم بتونن دوباره یه زنی رو خوشبخت کنن 

به نظرمن اگه مرد خوب باشه وزنشوآزارنده چه دلیلی داره زن زندگیو ترک کنه؟هیچ زنی حاضرنیست بازندگی وسرن ...

این زنش نرفته،ایشون طلاقش دادن،

زنم ۲سال پیش با داداشش ۳۵۰میلیون سرم کلاه گذاشتن  العان هم از زندگیم انداختم بیرون  میگه ...

اره خب هیچ مس راضی ب شکست نیست ولی شرایط پیش میاره

چرا سخت تر؟؟

مثلا دوست صمیمی خودم که در جریان کامل زندگی و جداییش بودم 

در واقع همسرش مادی و معنوی بهش خیانت کرد 

و با کلی سناریو تونست از دستش فرار کنه و بیاد ایران و جدا بشه 

بچه هم داره 

حدود دو سال گذشته 

اما هر چندماه یکبار احساسات عجیبی تجربه میکنه که خودشم متعجبه 

سوگ عاطفی خیلی سخته خودش میگه اگر از دنیا رفته بود حداقل یه خاک سرد بود 

اما وضعیتم حسرت مدام فرصتهای از دست رفته گذشته هست و مشکلات متعدد اینده 

چند سال فاصله سنی دارین؟؟؟

من۲۸ایشون۳۵

از هیچ مرد خوب وعاقل زن طلاق نمیگیره امکان نداره حتما تحقیق کن از هر 100 مرد 10 تا بی گناه زن بد گیر ...

ایشون هانم رو طلاق دادن،خانم ظلاق نگرفتن

متاسفانه همه چیش خوبه و بهم علاقه مند هست ،همکاریم

خب دیگه پس چرا متاسفانه ؟ همه چیش خوبه که

دلیل جداییشو بپرس ببین چرا جدا شده 

همیشه گفتم همچین چیزایی رو نباید تو نی نی سایت مطرح کرد

باید بری تو محیط هایی که سطح درک و فهم عمومی بالاتره یا اصلا پیش مشاور صحبت کنی 

Having fun while stuck in life