2777
2789
عنوان

چرا سعی نمی‌کنیم بقیه رو درک کنیم؟

118 بازدید | 11 پست

خب من توی تاپیک قبل در مورد اینکه خود از.ضایی میکنم با شما بحث کردم 

با محتاجانه ترین وضع ممکن از شما درخواست کمک کردم و راه حل خواستم 

اما کمتر کسی پیدا میشد که اهمیت بده 

یکی گفت گناهه یکی گفت اگه با شوهرت ارضا نمیشی چرا سه قلو حامله ای 

و خب خیلی چیزای دیگه 

وقتی شما کسی رو درک نمیکنید و احساس همدردی تون رو بروز نمی‌دید از بقیه چ انتظاری دارید؟

مشکل از خود شماست

چیشده خواهر

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت نده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
امیدوارم سعی در اصلاح خودتون داشته باشید

درباره همه چیز نمیشه اینجا نظر پرسید هزاران ادم با هزار عقیده ونظر هستند که ممکنه به میلت نباشه.انساالله مشکلتون حل بشه

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

عزیزم خودارضایی خیلی چیز طبیعیه و از گناهشم بگذریم.. یچیز مثل اعتیاد ب مواده خودارضایی و ترک کردنش سخته وقتی ادم تو موقعیتای مختلف فشار و استرس باشه بیشتر میره سراغش تا تخلیه کنه این فشارو از رو خودش و این ک اگه تو دوره مجردی هم خودارضایی میکردین طبیعیه ک سخته ترک کردنش

بنظر من کم کم ترک کن یهویی سخته اگ حسی اومد سراغت برو خودتو باوتلویزیون سرگرم کن برو تو جمع بشین برو زیر اب سرد این اب سرد واسه خودم خیلی تاثیر داره😂ب هرحال کاری کن بپره از سرت

چون همه میخوان درک بشن، ولی هیچکس نمیخواد درک کنه 

این یکی از بزرگترین مشکلات جامعه ماست من یه روانشناسم خیلی از مراجعین مشکلسون درک نشده توسط افراد بوده فک میکردم گاهی زیاده روی میکنن اینبار خودم امتحانش کردم 

و واقعا فهمیدم که درسته