2777
2789
عنوان

موخوره!

126 بازدید | 14 پست

سلام 

موهام خیلی ناجور شدن طوری که یه مو به چند قسمت تیکه شده !!

فوبیا گرفتم همش موهامو چک میکنم موهایی که موخوره هستن رو میچینم یه بارم کوتاه کردم درست نشد از روغن مخلوط و بادام هم استفاده کردم جواب نداد

جنس موهام خشک و پف دار هس 

راه حلی  برای درمانش؟

مبینا هستم کوچولوی سایت  همه‌اتون رو دوست دالم                 یاد بگیریم انسانیت داشته باشیم      دخترا هوس رو با عشق اشتباه نگیرین تا مث من ضربه نخورین     موفق میشم و ثابت میکنم که موفق هستم                   تتلو دوص:)                                                         حقو ولش ، ادب فداش!  

موهاتو کوتاه کن 

از این به بعد هر بار از حموم اومدی زمانی که موهات کاملا خشک نشده و هنوز رطوبت آره خیلی کم به ساقه هاش روغن زیتون بزن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان نداره. پیشگیریش هم همین کاراییه که خودت می کنی. ولی راستش منم هیچوقت نتونستم پیشگیری کنم. البته مشکلی هم ندارم. موخوره ضرر یا آسیبی به ظاهر و باطن موهام نزده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هر ماه باید یه ذره کوتاه کنی

گنا شدم میشینم با قیچی نوک موهامو کوتاه میکنم مامانمم میگه موهاتو داغون کردی برو کامل کوتاه کن

مبینا هستم کوچولوی سایت  همه‌اتون رو دوست دالم                 یاد بگیریم انسانیت داشته باشیم      دخترا هوس رو با عشق اشتباه نگیرین تا مث من ضربه نخورین     موفق میشم و ثابت میکنم که موفق هستم                   تتلو دوص:)                                                         حقو ولش ، ادب فداش!  
گنا شدم میشینم با قیچی نوک موهامو کوتاه میکنم مامانمم میگه موهاتو داغون کردی برو کامل کوتاه کن

من توی یک پیج دیدم موهارو بافت میزدن.شاخه شاخه...قسمت قسمت

بعد موهایی ک میزنه بیرون از بافت باماشین اصلاح میزدن موخوره ها میرف

من توی یک پیج دیدم موهارو بافت میزدن.شاخه شاخه...قسمت قسمت بعد موهایی ک میزنه بیرون از بافت باماشین ...

ممنون گلم

فدات عزیز ...منم خیییلی موهام موخوره میکنه.دیگ دارم تقویتی میخورم و کارایی ک ب شماگفتمو کم کم انجام ...

خدا کنه از دستش خلاص شیم    

سلام گلم شامپو سبغ و چهل گیاه دارم و روعن ارگان گیاهی دیسار تو تامیکم کارام هست ببین گلم

ممنون گلم