2777
2789
عنوان

شما باشید چه حالی میشید

52 بازدید | 7 پست

من برای بار هشتم با پسری که ۴۰ روزه اشنا شدم رفتم بیرون یه اب هویج گرفت نشستیم پارک وقت برگشت منو نرسوند گفت اسنپ بگیر ترافیکه من ببرمت برگردم یکساعت میکشه منم با اسنپ برگشتم

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)

کات

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

کات میمنم میره ارزش برات قائل نیس بعدم حس نمیکنی ۸ بار برای اوایل رابطه زیادیه؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعات قبل چی گرفت

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
دفعات قبل چی گرفت

دفعات قبل رفتیم رستوران کافه اینبار نرفتیم برای پارک ناراحت نشدم برای این ناراحت شدم که نرسوند

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)

چ راحت اعتماد میکنی ب کسی ک دوروزه باهاش اشنا شدی پول قذض دادی پولتو پس داده؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
دفعات قبل رفتیم رستوران کافه اینبار نرفتیم برای پارک ناراحت نشدم برای این ناراحت شدم که نرسوند

حق داری