2777
2789

همیشه باید کوتاه بیام😭همیشه باید سنگ باشم اصلا حق ناراحتی ندارم نباید ناراحت بشم نباید حرف بزنم ...

کار خودشونو میکنن خودشون تصمیمیم میگیرن بعد اخر همه من میفهمم و باید و حتما قبول کنم😭چون ناراحت میشن چون بدتر لج میکنن قهر میکنن‌... از بس حرص خوردم مشکل عصبی پیدا کردم من همچین نبودم😭😭مگه من چند سالمه هنوز ۲۰ سالم نشدهه امشب ب حدی حرص خوردم اصن گریمم نمیگرفت یهو اوفتادم زمین فقط میلرزیدم دسو‌پام یخ کرده بود😔دلم میخاد خدامو خلاص کنم دیگ خسته شدم از این زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور منن امشب خیلی دلم گرفت 

اما اجازه نده حال خوبتو خراب کنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب چرا من نغهمیدم

خانوادم همش حرصم میدن از صب تا شب رو عصابم میرنامروز خیلی چیدم تو دلم همه غراشونو حرفاشونو تصمیماشونو حتی اختیار زندگی خودمو ندارم...😭😭هی هیچی نمیگم دلخوشیم شده ی نفر اونم بدتر از ایناس امروز برا خودش رفته حلقع نامزدی گرفته میدونه سلیقمو حتی دیروز پرسید طلا سفید میخای یا زرد قرار شد رف بهم بزنگه عمع و مامانشو برده طلا فروشی حتی نپرسید کدومو میخای اومده میگه مبارکت باشه مبگم چرا نگفتی بهم😭😭😭تازه بدهکارم شدم قهر کرده میگه چته حلقه عقد ک نیست...

سنگ نباش بشو یکی مثل خودشون ولی با پنبه سر ببر    از فردا با احترام حرفتو بزن نزار حقتو بخ ...

هرچی ک بگم حرف خودشونو میزنن

همین عشقم تا حرف دلمو میزنم تا ناراحت میشم اون قهر میکنه اون نازاحت میشه بعد میدونه من طاقتشو ندارم بدرفتاری ک مجبورم بگم عاره من مقصرم😔و حتی خودشم میدونه ... دیگ بریدم 

اطرافیام مامانم داداشم بابام نامزدم از دس همه دلم خیلی اصن اضافه ‌ام اشتباهیی اومدم تو این دنیا😔

ببین اگه همه باهات اینطورین نمی تونی بگی همه مشکل دارن حس می کنم خودت یه رفتار خاصی داری که باعث شده اهمیت ندن ...باید اونو رفع کنی ...مگه میشه همه ی ادمای زندگیت حرف نشنو باشن؟!پس حتما خودت این اجازه رو دادی ناراحت نباش از فردا شروع کن جذبه داشته باش  

کدوم حال خوب😔😭ی شب نیس با گریه نخوابم چشمام دیگ تار میبینه

میفهمم اما با اینکار خودت از پا میفتی 

منم چقدر امشب گریه کردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هرچی ک بگم حرف خودشونو میزنن همین عشقم تا حرف دلمو میزنم تا ناراحت میشم اون قهر میکنه اون نازاحت می ...

ببین همینه.   چرا اینقدر خودتو وابسته و نیازمند نشون میدی ...؟؟؟؟مثلا یه مدتی با نامزدت نباش تا بدونه اینکه باهاشی از رو عشقه نه نیاز و وابستگی تا درست رفتار کنه.   سریع قهر نکن.  اگه هم نیاز به یه مدت سر سنگین بودنه سریع هم کوتاه نیا که جدیت بگیرن