2777
2789
عنوان

دیجی کالا ..

105 بازدید | 11 پست

ارسال رایگان بالای ۳۰۰ تومن رو برداشته 😑 من دقیقا ۳۰۰ تومن سفارش داشتم

بنظرتون سفارش یدم و ۳۲ ت پول پیک

یا اینکه دوباره درستش میکنن؟

اخه لنتی من ۵۰۰ تومن سفارش ندارم

بزور صرفه جویی کردم ۳۰۰ بشه 🤣☹ حتی کانسیلر هم میخواستم لغوش کردم گفتم نیاز ندارم پوستمو خراب میکنه

مسخره شده دیجی کالا الان پست همه جا ۱۵ هنوز

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خرید اول ،ارسال رایگان بود هنوزم هست؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

وا چه وضعیه اخه. چه خبرشه من ماه پیش خرید کردم خریدم سیصد تومن نمیشد. چقدر به مامانا بابام و فلان گفتم شماهم خرید کنید پیک رایگان بشه. الان شده بالای۵۰۰😐

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست