2777
2789
عنوان

دایرکت شوهرم

240 بازدید | 13 پست

سلام دو روز پیش گوشی شوهرم هک شده بود و دیگه قفل نداشت چون دخترم برداشته بود باز کرده بود و اینستا شو نگاه می‌کرد از دستش گرفتم یهو گفتم به دایرکتش یه نگاه بندازم چون اصلا یک ثانیه هم نمیزاره گوشی دستم باشه دیدم به یه دختر دایرکت داده که میدونی چشمات سگ داره؟؟اونم تشکر کرده بود و بعد تبریک عید گفتن بهم 

زود اومد از دستم گرفت شروع کرد داد و بیداد منم گفتم اون چت چیه!!گفت برو بچه رو آروم کن بیا بعد منکه تا رفتم پستونک بدم چت رو پاک کرده بودگفت توهم زدی 

و الانم قهر شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐چقققققد این مردا کم شعووورن چقققققد دو رو هستن 

ببخشیدا اسی

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

پیج دختره رو حفظ کردم رفتم دیدم اره لایک  هم کرده چون بهم میگفت نمیشناسم به این اسم کسی رو بعد گفتند که لایک هم کرده الان دیدم رفته دیسلایک کرده ولی من اسکرین گرفته بودم جالبش اینجاست که اصلا عکسی از دختره توی پیج نیس پیج کاریه پس از کجا میدونه چشماش قشنگه??? 

توم بیشرف بازی در بیار داد و بیداد کن مثل خودش تا حساب کار دستش بیاد  

هیچ مردی از دادو بیداد کردن خوشش نمیاد سکوت کن و تا اخر چیزی به نظرم نادیده بگیر این یه باره یعنی نگیرا جوری جلوه بده که انگار نادیده گرفتی سرد شو که خودش مجبور شه واست توضیح بده نه اینکه تو هی بگی این چیه

سنم کمه ولی تا اینجا خواستم یک چیز بگم😙

یک عدد دختر خود ساخته هستم😎🍷

والا دیروز گفتم بیا بشین بهم بگو قضیه رو اونم کلی واسم خط و نشون کشید که کاری باهاش نداشته باشم انگار دوس داره فقط لاس بزنه با زنا 

منم بخاطر دخترم دیگه بیخیال شدم انگار شوهرم ندارم مثل هم خونه میشم باهاش