2777
2789
عنوان

زایمان

112 بازدید | 8 پست

جمعه زایمانمه  شنبه تو بیمارستان یه  حامله کرونایی بدون علائم کنارم بود ماسک داشتم ولی همش استرس دارم منم گرفته باشم بفرستنم بیمارستان دولتی خیلی ترسیدم بنظرتون از کجا بفهمم کرونا دارم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل به خدا انشالله که نداری. 

اصلا بهش فکر نکن که بیخودی توهم علائم کرونا مثه گلودرد و سردرد میاد سراغت. فعلا تامیتونی مایعات بخور. 

عزیزم لطفا اگر یادت بود موقع زایمانت برام دعا میکنی؟ اسمم فاطمه س. بارداری پرخطر دارم. خیلی نگرانم. یکسره دلم آشوبه. بارداری قبلیمم به خاطر مسمومیت حاملگی هفته 34 ختم بارداری داد دکترم. 

توکل به خدا انشالله که نداری.  اصلا بهش فکر نکن که بیخودی توهم علائم کرونا مثه گلودرد و سردرد ...

مرسی عزیزم،حتما گلم یادت میکنم انشالله نینیت به سلامت بیاد توبغلت نگران هیچی نباش  انشالله به خیر میگذره حاملگیت عزیزم اصلاااا نگران نباش منم فشار داشتم   اصلاب‌ه خودت استرس نده استرس خودش سمه

ایشالا به سلامتی برای منم دعا کن عزیزم حتما دعام کن خیلی محتاجم

چشم‌عزیزم‌حتما انشالله هرچی‌میخاید خدا بهتون بده

مرسی عزیزم،حتما گلم یادت میکنم انشالله نینیت به سلامت بیاد توبغلت نگران هیچی نباش  انشالله به خ ...

ممنونم مهربون😘 محبت داری، 🌹❤️

انشالله به سلامتی و خیلی آسون زایمان کنی.