[۳/۲۷، ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم.
[۳/۲۷، ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ این که یه نفریه روزی ازشما خوشش اومده وگفته بهتون علاقه مندهست که تعهد آورنیست آخه.
[۳/۲۷، ۱۵:۵۸] مزاحم: نامزدی یعنی صیغه محرمیت بینتون جاری شده باشه.
[۳/۲۷، ۱۵:۵۹] مزاحم: نمیخوام ناراحتتون کنم ولی واقعا خیلی بچه گانه فکرمی کنید.
[۳/۲۷، ۱۶:۰۰] مزاحم: دوست داشتن جوانی وسایرچیزهایی که توی فکردخترا وپسرا هست فقط میتونه۶ماه کارسازباشه بعدش پای عقل ومنطق میاد وسط.
[۳/۲۷، ۱۶:۰۲] مزاحم: ولی واقعا اون حس ایجاد شده برای یه پسر۲۱یا۲۲ساله بخاطر چیزدیگه ای بوده.
[۳/۲۷، ۱۶:۰۹] مزاحم: اصلا نشد برای من وجود نداره چون حتی اگه بقیه رو هم ازپا بندازم کارم رو پیش میبرم.
[۳/۲۷، ۱۶:۱۱] مزاحم: بله ازصحبت کردن ورفتارتون خوشم اومده ولی مستلزم آشنایی بیشترهم هست ومعاشرت داشتن.
[۳/۲۷، ۱۶:۱۲] مزاحم: میدونم چی میخواید بگید حرفتون رونگفته خوندم.
[۳/۲۷، ۱۶:۱۳] مزاحم: ببینیدوقتی میگم میجنگم نه اینکه میخوام دنیا رو بهم بریزم نه سعی می کنم خودم رواثبات کنم.
[۳/۲۷، ۱۶:۱۴] مزاحم: ولی فکر کنم شما مثل دستمال کاغذی با بقیه رفتارمی کنید.
[۳/۲۷، ۱۶:۱۵] مزاحم: وبرای هرچیزیتون چرتکه میندازید ببینید توی ضررهستید یا سود.
[۳/۲۷، ۱۶:۲۱] مزاحم: اولین نصیحتی که مادرم به محض رسیدنم به سن بلوغ بهم کرد گفت تو خواهرومادر داری پس حواست روجمع کن.
[۳/۲۷، ۱۶:۳۱] مزاحم: ولی یه چیزی میگم ناراحت نشید تمام تفریحات و...و... یا قیافه واین چیزهایی که مدنظرهمه هست تا۳۰سالگی جواب میده وبعد از۳۰سالگی ملاک های دیگه مهمن.
[۳/۲۷، ۱۶:۳۵] مزاحم: وملاک های شما روهم دقیقا میدونم.
[۳/۲۷، ۱۶:۳۵] مزاحم: ازطرفی وقتی کسی تلاش میکنه دلیل برضعف اون نیست.
[۳/۲۷، ۱۶:۳۶] مزاحم: درحال مهم نیست شما اگرمن هرکاری هم بکنم بهم بی اعتماد هستید.
[۳/۲۷، ۱۶:۳۸] مزاحم: وخیلی دردآوره که شما فکرمی کنید من میخوام به شما آسیب برسونم.
[۳/۲۷، ۱۹:۲۸] مزاحم: برای آینده هم چرتکه ننداز ضررنمیکنی.
[۳/۲۷، ۱۹:۲۸] مزاحم: منم پیگیرشماهستم.
[۳/۲۷، ۱۹:۲۹] مزاحم: اون یکی روهم یه دخترخوب خودم بهش معرفی می کنم.
[۳/۲۷، ۱۹:۳۲] مزاحم: من الآن یکسالِ تازه استارت کارهام رو زدم.
[۳/۲۷، ۱۹:۳۲] مزاحم: چی داره کی میخوایش؟😆😆
[۳/۲۷، ۱۹:۳۸] مزاحم: به قول خودت۵سال باهاشی عرضه نداشته یه قدمی برات برداره منتظرچی هستی خدایی؟
[۳/۲۷، ۱۹:۳۸] مزاحم: خوشم میاد نگران نباشید.
[۳/۲۷، ۱۹:۳۸] مزاحم: پ مقصرکیه؟
[۳/۲۷، ۱۹:۳۹] مزاحم: رفته سربازی یا درسش تموم شده بلآخره؟😆😆
[۳/۲۷، ۱۹:۳۹] مزاحم: بعدشم بیکارباید بگرده.
[۳/۲۷، ۱۹:۴۰] مزاحم: ازالآن بخواد برنامه ریزی کنه تازه ۱۰سال دیگه موفق میشه.
[۳/۲۷، ۱۹:۴۰] مزاحم: مگه زمان قاجارِ خدا بزرگه؟
[۳/۲۷، ۱۹:۴۱] مزاحم: چرا بدتون ازمن میاد؟
[۳/۲۷، ۱۹:۴۱] مزاحم: مگه منو دیدید یا اطلاعاتی درمورد من دارید؟یا تحقیق کردید؟
[۳/۲۷، ۱۹:۴۱] مزاحم: من پیگیرشما هستم.
[۳/۲۷، ۱۹:۴۲] مزاحم: آقا تو متعهد نیستی.
[۳/۲۷، ۱۹:۴۳] مزاحم: دست پسر ودوست دخترهستید اینو متوجه شو.
[۳/۲۷، ۱۹:۴۳] مزاحم: زمانی که محرم هم بودید نسبت به هم متعهد هستید.
[۳/۲۷، ۱۹:۴۴] مزاحم: آقا من واقعیت رومیگم.
[۳/۲۷، ۲۰:۰۰] مزاحم: من پسرعمم ۷سال لیسانسش رو گرفته بامعدل۱۸باباشم جانباز۳۵درصدِ کار براش گیرنمیاد این ماه میخوان به فلانی خبربدن؟
[۳/۲۷، ۲۰:۰۳] مزاحم: بعد میگی طرف تازه میخواد شروع کنه تا این بخواد شروع کنه همه جاها روگرفتن.
[۳/۲۷، ۲۰:۰۴] مزاحم: هستم دیگه وشدم.
[۳/۲۷، ۲۰:۰۶] مزاحم: خودتم میدونی اگراین موضوع موجودیت طرف راستم باشه آدم متعهدی نیست چون به اندازه یه تستم بهش اعتماد نداری.
[۳/۲۷، ۲۰:۱۴] مزاحم: یه دختری توی محله ما دقیقا عین شما عمل کرد الآن با دوتا بچه آوارشده سرخونه باباش که نون خوردنم نداره.
[۳/۲۷، ۲۰:۱۵] مزاحم: این حرفا چیه اصلا خیلی خنده دارِ.
[۳/۲۷، ۲۰:۱۵] مزاحم: کسی که برای خودش هم قدمی برنمیداره برای شما که دیگه هیچی.
[۳/۲۷، ۲۰:۱۷] مزاحم: ما مرکزترک اعتیاد داریم خیلی ها دقیقا عین اون گل پسر خودشون هیچی نبودن یه نفرم علاف خودشون کردن الآنم بعد ازکلی دربه دری اومدن برای ترک وآبرو خانوادشونم بردن.
[۳/۲۷، ۲۰:۱۸] مزاحم: تو ندیدی ما روزی هزارنفراززوجین وخانواده معتادا درخونمون دارن التماس میکنن که بهشون کمک بشه.
[۳/۲۷، ۲۰:۱۹] مزاحم: یه چیز بگم ناراحت نمیشی؟
[۳/۲۷، ۲۰:۲۰] مزاحم: اگرواقعا کسی وجود داشته باشه ووضعش این باشه بخاطر یه چیزدیگه میخوادت خودتم متوجه هستی.