2777
2789

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ این که یه نفریه روزی ازشما خوشش اومده وگفته بهتون علاقه مندهست که تعهد آورنیست آخه.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۸] مزاحم: نامزدی یعنی صیغه محرمیت بینتون جاری شده باشه.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۹] مزاحم: نمیخوام ناراحتتون کنم ولی واقعا خیلی بچه گانه فکرمی کنید.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۰۰] مزاحم: دوست داشتن جوانی وسایرچیزهایی که توی فکردخترا وپسرا هست فقط میتونه۶ماه کارسازباشه بعدش پای عقل ومنطق میاد وسط.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۰۲] مزاحم: ولی واقعا اون حس ایجاد شده برای یه پسر۲۱یا۲۲ساله بخاطر چیزدیگه ای بوده.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۰۹] مزاحم: اصلا نشد برای من وجود نداره چون حتی اگه بقیه رو هم ازپا بندازم کارم رو پیش میبرم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۱] مزاحم: بله ازصحبت کردن ورفتارتون خوشم اومده ولی مستلزم آشنایی بیشترهم هست ومعاشرت داشتن.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۲] مزاحم: میدونم چی میخواید بگید حرفتون رونگفته خوندم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۳] مزاحم: ببینیدوقتی میگم میجنگم نه اینکه میخوام دنیا رو بهم بریزم نه سعی می کنم خودم رواثبات کنم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۴] مزاحم: ولی فکر کنم شما مثل دستمال کاغذی با بقیه رفتارمی کنید.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۵] مزاحم: وبرای هرچیزیتون چرتکه میندازید ببینید توی ضررهستید یا سود.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۲۱] مزاحم: اولین نصیحتی که مادرم به محض رسیدنم به سن بلوغ بهم کرد گفت تو خواهرومادر داری پس حواست روجمع کن.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۱] مزاحم: ولی یه چیزی میگم ناراحت نشید تمام تفریحات و...و... یا قیافه واین چیزهایی که مدنظرهمه هست تا۳۰سالگی جواب میده وبعد از۳۰سالگی ملاک های دیگه مهمن.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۵] مزاحم: وملاک های شما روهم دقیقا میدونم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۵] مزاحم: ازطرفی وقتی کسی تلاش میکنه دلیل برضعف اون نیست.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۶] مزاحم: درحال مهم نیست شما اگرمن هرکاری هم بکنم بهم بی اعتماد هستید.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۸] مزاحم: وخیلی دردآوره که شما فکرمی کنید من میخوام به شما آسیب برسونم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۲۸] مزاحم: برای آینده هم چرتکه ننداز ضررنمیکنی.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۲۸] مزاحم: منم پیگیرشماهستم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۲۹] مزاحم: اون یکی روهم یه دخترخوب خودم بهش معرفی می کنم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۲] مزاحم: من الآن یکسالِ تازه استارت کارهام رو زدم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۲] مزاحم: چی داره کی میخوایش؟😆😆

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۸] مزاحم: به قول خودت۵سال باهاشی عرضه نداشته یه قدمی برات برداره منتظرچی هستی خدایی؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۸] مزاحم: خوشم میاد نگران نباشید.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۸] مزاحم: پ مقصرکیه؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۹] مزاحم: رفته سربازی یا درسش تموم شده بلآخره؟😆😆

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۹] مزاحم: بعدشم بیکارباید بگرده.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۰] مزاحم: ازالآن بخواد برنامه ریزی کنه تازه ۱۰سال دیگه موفق میشه.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۰] مزاحم: مگه زمان قاجارِ خدا بزرگه؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۱] مزاحم: چرا بدتون ازمن میاد؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۱] مزاحم: مگه منو دیدید یا اطلاعاتی درمورد من دارید؟یا تحقیق کردید؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۱] مزاحم: من پیگیرشما هستم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۲] مزاحم: آقا تو متعهد نیستی.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۳] مزاحم: دست پسر ودوست دخترهستید اینو متوجه شو.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۳] مزاحم: زمانی که محرم هم بودید نسبت به هم متعهد هستید.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۴] مزاحم: آقا من واقعیت رومیگم.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۰] مزاحم: من پسرعمم ۷سال لیسانسش رو گرفته بامعدل۱۸باباشم جانباز۳۵درصدِ کار براش گیرنمیاد این ماه میخوان به فلانی خبربدن؟

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۳] مزاحم: بعد میگی طرف تازه میخواد شروع کنه تا این بخواد شروع کنه همه جاها روگرفتن.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۴] مزاحم: هستم دیگه وشدم.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۶] مزاحم: خودتم میدونی اگراین موضوع موجودیت طرف راستم باشه آدم متعهدی نیست چون به اندازه یه تستم بهش اعتماد نداری.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۴] مزاحم: یه دختری توی محله ما دقیقا عین شما عمل کرد الآن با دوتا بچه آوارشده سرخونه باباش که نون خوردنم نداره.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۵] مزاحم: این حرفا چیه اصلا خیلی خنده دارِ.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۵] مزاحم: کسی که برای خودش هم قدمی برنمیداره برای شما که دیگه هیچی.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۷] مزاحم: ما مرکزترک اعتیاد داریم خیلی ها دقیقا عین اون گل پسر خودشون هیچی نبودن یه نفرم علاف خودشون کردن الآنم بعد ازکلی دربه دری اومدن برای ترک وآبرو خانوادشونم بردن.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۸] مزاحم: تو ندیدی ما روزی هزارنفراززوجین وخانواده معتادا درخونمون دارن التماس میکنن که بهشون کمک بشه.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۹] مزاحم: یه چیز بگم ناراحت نمیشی؟

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۲۰] مزاحم: اگرواقعا کسی وجود داشته باشه ووضعش این باشه بخاطر یه چیزدیگه میخوادت خودتم متوجه هستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم. [۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ ...

منتظرعکس بودیما

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بجای اسکرین کپی کرده حرفاشو مگ ما مسخرتیم

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
[۳/۲۷،‏ ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم. [۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ ...

حقیقتا راس میگ ولی خب دلت گیره

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏