2777
2789

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ این که یه نفریه روزی ازشما خوشش اومده وگفته بهتون علاقه مندهست که تعهد آورنیست آخه.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۸] مزاحم: نامزدی یعنی صیغه محرمیت بینتون جاری شده باشه.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۹] مزاحم: نمیخوام ناراحتتون کنم ولی واقعا خیلی بچه گانه فکرمی کنید.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۰۰] مزاحم: دوست داشتن جوانی وسایرچیزهایی که توی فکردخترا وپسرا هست فقط میتونه۶ماه کارسازباشه بعدش پای عقل ومنطق میاد وسط.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۰۲] مزاحم: ولی واقعا اون حس ایجاد شده برای یه پسر۲۱یا۲۲ساله بخاطر چیزدیگه ای بوده.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۰۹] مزاحم: اصلا نشد برای من وجود نداره چون حتی اگه بقیه رو هم ازپا بندازم کارم رو پیش میبرم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۱] مزاحم: بله ازصحبت کردن ورفتارتون خوشم اومده ولی مستلزم آشنایی بیشترهم هست ومعاشرت داشتن.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۲] مزاحم: میدونم چی میخواید بگید حرفتون رونگفته خوندم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۳] مزاحم: ببینیدوقتی میگم میجنگم نه اینکه میخوام دنیا رو بهم بریزم نه سعی می کنم خودم رواثبات کنم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۴] مزاحم: ولی فکر کنم شما مثل دستمال کاغذی با بقیه رفتارمی کنید.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۱۵] مزاحم: وبرای هرچیزیتون چرتکه میندازید ببینید توی ضررهستید یا سود.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۲۱] مزاحم: اولین نصیحتی که مادرم به محض رسیدنم به سن بلوغ بهم کرد گفت تو خواهرومادر داری پس حواست روجمع کن.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۱] مزاحم: ولی یه چیزی میگم ناراحت نشید تمام تفریحات و...و... یا قیافه واین چیزهایی که مدنظرهمه هست تا۳۰سالگی جواب میده وبعد از۳۰سالگی ملاک های دیگه مهمن.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۵] مزاحم: وملاک های شما روهم دقیقا میدونم.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۵] مزاحم: ازطرفی وقتی کسی تلاش میکنه دلیل برضعف اون نیست.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۶] مزاحم: درحال مهم نیست شما اگرمن هرکاری هم بکنم بهم بی اعتماد هستید.

[۳/۲۷،‏ ۱۶:۳۸] مزاحم: وخیلی دردآوره که شما فکرمی کنید من میخوام به شما آسیب برسونم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۲۸] مزاحم: برای آینده هم چرتکه ننداز ضررنمیکنی.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۲۸] مزاحم: منم پیگیرشماهستم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۲۹] مزاحم: اون یکی روهم یه دخترخوب خودم بهش معرفی می کنم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۲] مزاحم: من الآن یکسالِ تازه استارت کارهام رو زدم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۲] مزاحم: چی داره کی میخوایش؟😆😆

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۸] مزاحم: به قول خودت۵سال باهاشی عرضه نداشته یه قدمی برات برداره منتظرچی هستی خدایی؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۸] مزاحم: خوشم میاد نگران نباشید.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۸] مزاحم: پ مقصرکیه؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۹] مزاحم: رفته سربازی یا درسش تموم شده بلآخره؟😆😆

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۳۹] مزاحم: بعدشم بیکارباید بگرده.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۰] مزاحم: ازالآن بخواد برنامه ریزی کنه تازه ۱۰سال دیگه موفق میشه.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۰] مزاحم: مگه زمان قاجارِ خدا بزرگه؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۱] مزاحم: چرا بدتون ازمن میاد؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۱] مزاحم: مگه منو دیدید یا اطلاعاتی درمورد من دارید؟یا تحقیق کردید؟

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۱] مزاحم: من پیگیرشما هستم.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۲] مزاحم: آقا تو متعهد نیستی.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۳] مزاحم: دست پسر ودوست دخترهستید اینو متوجه شو.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۳] مزاحم: زمانی که محرم هم بودید نسبت به هم متعهد هستید.

[۳/۲۷،‏ ۱۹:۴۴] مزاحم: آقا من واقعیت رومیگم.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۰] مزاحم: من پسرعمم ۷سال لیسانسش رو گرفته بامعدل۱۸باباشم جانباز۳۵درصدِ کار براش گیرنمیاد این ماه میخوان به فلانی خبربدن؟

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۳] مزاحم: بعد میگی طرف تازه میخواد شروع کنه تا این بخواد شروع کنه همه جاها روگرفتن.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۴] مزاحم: هستم دیگه وشدم.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۰۶] مزاحم: خودتم میدونی اگراین موضوع موجودیت طرف راستم باشه آدم متعهدی نیست چون به اندازه یه تستم بهش اعتماد نداری.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۴] مزاحم: یه دختری توی محله ما دقیقا عین شما عمل کرد الآن با دوتا بچه آوارشده سرخونه باباش که نون خوردنم نداره.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۵] مزاحم: این حرفا چیه اصلا خیلی خنده دارِ.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۵] مزاحم: کسی که برای خودش هم قدمی برنمیداره برای شما که دیگه هیچی.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۷] مزاحم: ما مرکزترک اعتیاد داریم خیلی ها دقیقا عین اون گل پسر خودشون هیچی نبودن یه نفرم علاف خودشون کردن الآنم بعد ازکلی دربه دری اومدن برای ترک وآبرو خانوادشونم بردن.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۸] مزاحم: تو ندیدی ما روزی هزارنفراززوجین وخانواده معتادا درخونمون دارن التماس میکنن که بهشون کمک بشه.

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۱۹] مزاحم: یه چیز بگم ناراحت نمیشی؟

[۳/۲۷،‏ ۲۰:۲۰] مزاحم: اگرواقعا کسی وجود داشته باشه ووضعش این باشه بخاطر یه چیزدیگه میخوادت خودتم متوجه هستی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[۳/۲۷،‏ ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم. [۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ ...

منتظرعکس بودیما

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بجای اسکرین کپی کرده حرفاشو مگ ما مسخرتیم

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
[۳/۲۷،‏ ۱۵:۴۸] مزاحم: چون برنامه ای نداشتم. [۳/۲۷،‏ ۱۵:۵۷] مزاحم: وقتی یکنفرازدواج کرده باشه متعهدِ ...

حقیقتا راس میگ ولی خب دلت گیره

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏