2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چشمیخورید چرا میزاری

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

برادر شوهر  مجرد نداري؟

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی

ما از این شانسا نداریم

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 
دآرم 😹😹 ولی برعکس همن

اينم شانس مايه  

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی

اینو میزاری اولا از کجا معلوم شوهرته بدشم شاید یکی مشکل داره با شوهرش اینو میبینه دلش میخواد😐( خودمو نمیگم مجردم)

+دیروز توی نمایشگاه یه تابلوی محشر دیدم! _خب چرا نخریدیش؟؟ +یه آینه بود💜✨